Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Νέο… επεισόδιο στο σίριαλ Ικάρντι – Νάρα: Γιατί απέλυσε ο Αργεντινός άσος τον σωματοφύλακα της γυναίκας του

Ένα ακόμη «επεισόδιο» φαίνεται ότι έρχεται να προστεθεί στο… σίριαλ της σχέσης του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα. Μετά τις… απιστίες του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν με την «καυτή» Τσίνα Σουάρες και τη… συγχώρεση από τη σύζυγό του, φαίνεται ότι αυτός που ζηλεύει, πλέον, περισσότερο, είναι ο ίδιος ο Αργεντινός άσος.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, η νέα «ένταση» στη σχέση του φορ της Παρί και της «σεξοβόμβας» συζύγου και μάνατζέρ του προήλθε από τον… σωματοφύλακά της.. Πρόκειται για τον Αγκουστίν Λονγκέιρα, ο οποίος, παίζοντας μέσω Instagram το παιχνίδι των ερωταπαντήσεων με τους followers του, δεν έκρυψε τον… θαυμασμό του -τουλάχιστον- για τη γυναίκα, της οποίας έχει αναλάβει να προστατεύει τη ζωή.

Ερωτήσεις του στιλ «Σου αρέσει η Γουάντα;», «Είναι φανταστική η Γουάντα;», «Τι αισθάνεσαι για τη Γουάντα;» έδωσαν στον Λονγκέιρα την ευκαιρία να αποκαλύψει πώς νιώθει για τη Νάρα, καθώς μιλούσε για το πόσο την θαυμάζει και την αγαπάει, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση ακολούθου του για το αν θα έβγαινε ραντεβού με παντρεμένη γυναίκα, έδωσε τη… μονολεκτική απάντηση, που πιθανότατα του κόστισε και τη δουλειά του: «Ναι».

Κάπως έτσι, ο Αργεντινός στράικερ πήρε την οριστική απόφαση να τον απομακρύνει και, πλέον, η σύζυγός του βρίσκεται σε αναζήτηση νέου σωματοφύλακα -θα προτιμηθούν μάλλον όσοι δεν… συγκινούνται από τα εντυπωσιακά θέλγητρά της και πάντα με την προϋπόθεση ότι ο Μάουρο Ικάρντι θα δώσει την έγκρισή του…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου