Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Λάουρα Νάργες: Φουλ ερωτευμένη με τον Χρήστο Σαντικάι – Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια εδώ και μήνες είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι και ζουν τον έρωτά τους.

Την Πέμπτη (30/12) η νεαρή έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Σε ερώτηση αν το δαχτυλίδι που φορά, είναι δαχτυλίδι αρραβώνων, απάντησε: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αυτό το δαχτυλίδι μου το έδωσε η μητέρα μου, όταν έγινα 30 ετών, στα γενέθλιά μου».

Για ένα άλλο δαχτυλίδι που φορά, είπε: «Αυτό το είχα κάνει δώρο στον εαυτό μου, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έδωσα τον λόγο σε εμένα να με έχω βασίλισσα».

Μάλιστα, η ίδια μίλησε για τη σχέση που έχει η μητέρα της με τον Χρήστο Σαντικάι: «Ο Χρήστος με τη μαμά μου έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι», υπογράμμισε.

«Νιώθω ότι ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε έτοιμη για πολλά, νιώθω ότι ήμασταν μαζί και σε προηγούμενες ζωές μαζί» εξομολογήθηκε.

Τέλος, στο ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της, τόνισε: «Όταν μου κάνει πρόταση γάμου ο Χρήστος, θα βγω να το βροντοφωνάξω από την ευτυχία μου, όχι για να συζητηθεί, δεν με αφορούν αυτά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00