Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Cardi B: Αναλαμβάνει το περιοδικό Playboy και ανακοίνωσε την μεγάλη καινοτομία που θα φέρει

Η Cardi B ξεκίνησε επίσημα το πρώτο της έργο για το Playboy – μια νέα πλατφόρμα δημιουργών που ονομάζεται CENTERFOLD, στην οποία είναι ταυτόχρονα δημιουργική διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος.

Ως ο πρώτος δημιουργικός διευθυντής της μάρκας lifestyle στο περιοδικό, η ράπερ μπήκε στο Instagram για να ανακοινώσει αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία ανταγωνίζεται υπηρεσίες όπως το OnlyFans. «Το πρώτο μου έργο με το @playboy!!! Σας παρουσιάζουμε το CENTERFOLD, είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την πλατφόρμα με τόσους πολλούς καταπληκτικούς δημιουργούς», έγραψε, προσθέτοντας ετικέτα στον λογαριασμό του CENTERFOLD στο Instagram.

Σύμφωνα με την ανάρτηση και την επίσημη ιστοσελίδα του, το CENTERFOLD είναι «δημιουργική ελευθερία, καλλιτεχνική έκφραση και θετικότητα στο σεξ». Επιπλέον, περιγράφεται ως «το σπίτι για τους κορυφαίους δημιουργούς του κόσμου για να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους».

 

«Σήμερα οι δημιουργοί αξίζουν να εκφράζονται ελεύθερα και χωρίς φιλτράρισμα», είχε δηλώσει προηγουμένως η Cardi B. «Τους αξίζει να αισθάνονται ασφαλείς στη δημιουργικότητα και τη σεξουαλικότητά τους. Και τους αξίζει να έχουν το μέλλον τους. Αυτή είναι η φιλοσοφία του CENTERFOLD».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου