Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Μέγκαν Τρέινορ δωρίζει 100.000 δολάρια στο Childhood Cancer Foundation

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς φέτος για την χορεύτρια Τζότζο Σίουα (JoJo Siwa) και το Childhood Cancer Foundation.

Παρουσιάζοντας ως φιλοξενούμενη οικοδέσποινα το «The Ellen DeGeneres Show» κατάφερε να έχει μία από τις μεγαλύτερες δωρεές για το ίδρυμά της από τη φίλη της τραγουδίστρια Μέγκαν Τρέινορ (Meghan Trainor).

«Παρακολουθώ την εκπομπή σου κάθε μέρα, αλλά παρακολούθησα το επεισόδιο όπου μιλάς για το Ίδρυμα JoJo Siwa Childhood Cancer Foundation και σε λατρεύω. Έχω γνωρίσει πολλούς θαυμαστές που το περνούν αυτό με τα μέλη της οικογένειάς τους. Είναι πολύ δύσκολο, και γι’ αυτό, σε εκτιμώ τόσο πολύ γι αυτό που κάνεις, και είμαι πολύ περήφανη για σένα και σε λατρεύω και θα ήθελα να κάνω μία δωρεά», είπε η Μέγκαν.

Στη συνέχεια, παρουσίασε στη Σίουα μια τεράστια επιταγή ύψους 100.000 δολαρίων, που έκανε τη νεαρή χορεύτρια να βάλει τα κλάματα. «Δεν κλαίω, το ορκίζομαι», είπε.

 

trainor

«Έχουν περάσει 12 ώρες από τότε που έκλαψα, αλλά αυτό σημαίνει τόσα πολλά. Ευχαριστώ! Αυτό θα βοηθήσει τόσα πολλά παιδιά. Δεν είχα ιδέα γι ‘αυτό, είμαι τόσο ξαφνιασμένη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δωρεά που είχαμε μέχρι τώρα στη φιλανθρωπική οργάνωση» συνέχισε η Σίουα.

Η Τζότζο ξεκίνησε τη μη κερδοσκοπική οργάνωση νωρίτερα αυτό το μήνα, εξηγώντας ότι ήταν «κάτι που ήθελα να δημιουργήσω εδώ και ΧΡΟΝΙΑ».

«Σε όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στη δημοσιότητα, έχω γνωρίσει εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που έχουν επηρεαστεί από τον παιδικό καρκίνο και κάθε ένα από αυτά έχει ένα κομμάτι από την καρδιά μου!» έγραψε στην ανακοίνωση.

«Δουλεύω για τη δημιουργία αυτού του ιδρύματος για να βοηθήσω τα παιδιά που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο να έχουν μια καλύτερη ζωή, θέλω να ξαναφτιάξω δωμάτια νοσοκομείων, να τα πάω ταξίδια στη Disney, να εκπλήξω ένα ολόκληρο παιδιατρικό νοσοκομείο με νέες αίθουσες παιχνιδιού, οτιδήποτε για να δεις απλά τα παιδιά να χαμογελούν!» πρόσθεσε ο Σίουα. «Θα χρησιμοποιήσω επίσης αυτό το ίδρυμα για να κάνω δωρεά σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τον παιδικό καρκίνο για να βοηθήσω καλύπτοντας το κόστος των πάντων», έγραψε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου