Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Squid Game: Ανησυχία για την υγεία της πρωταγωνίστριας της δημοφιλούς σειράς

Τη HoYeon Jung τη μάθαμε μέσα από τη σειρά – φαινόμενο Squid Game του Νetflix . Η καριέρα της εκτοξεύτηκε λόγω της σειράς και η ίδια κέρδισε τεράστια φήμη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο η Jung το τελευταίο διάστημα έχει ανησυχήσει πολύ όσους την ακολουθούν στα social media. Ο λόγος είναι η μεγάλη απώλεια βάρους. Η HoYeon Jung ήταν πάντα πολύ αδύνατη, όμως οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram, ανησύχησαν τους θαυμαστές της.

«Τι σου συμβαίνει;» έσπευσαν να γράψουν πολλοί followers κάτω από τις φωτογραφίες, ενώ άλλοι την παρακινούν… να φάει.

Η ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στους θαυμαστές της μέσα από συνέντευξή της, στην οποία μάλιστα εξήγησε τι φταίει για την απώλεια βάρους.

Η αιτία ήταν το ταξίδι της στις ΗΠΑ για την προώθηση του Squid Game. Το πρόγραμμα ήταν τόσο πιεστικό, που δεν προλάβαινε ποτέ να φάει με αποτέλεσμα μέσα σε 10 ημέρες να χάσει 4 κιλά! Αποκάλυψε δε ότι όταν επέστρεψε στην πατρίδα της, συνειδητοποίησε ότι τα ρούχα της πλέον της ήταν τεράστια.

Πάντως οι πιο παρατηρητικοί είχαν εντοπίσει ότι χάνει κιλά πριν από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα τότε εκείνη είχε ισχυριστεί ότι λόγω της επιτυχίας της σειράς, είχε χάσει την όρεξή της.

Τότε είχε πει πάλι σε συνέντευξη: «Έχασα τρία κιλά σε μία εβδομάδα μόλις έγινε επιτυχία η σειρά. Δεν μπορούσα να φάω, δεν έφταιγε το στρες, απλώς δεν γνώριζα αυτό το συναίσθημα και αναρωτιόμουν ποια είμαι, τι γίνεται, σαν να χάνω τον εαυτό μου».

 

Πηγή: wathandchill.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00