Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Διχασμένα τα μέλη του συνεργείου της ταινίας – Διαψεύδουν τις κατηγορίες για τα μέτρα ασφαλείας

μπάλντγουιν

Με μία επιστολή που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Άλεκ Μπάλντουιν διαψεύδει τους ισχυρισμούς πως δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», στα γυρίσματα της οποίας σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Συγκεκριμένα, την επιστολή υπογράφουν 25 μέλη του καστ και του συνεργείου και αποκρούουν την εικόνα που έχουν περιγράψει άλλα μέλη ως μιας παραγωγής όπου επικρατούσε το χάος. Αντιθέτως, περιέγραψαν ένα σετ όπου το ηθικό ήταν στα ύψη και οι εργασιακές συνθήκες καλές.

«Οι περιγραφές του «Rust» ως έναν χαοτικό, επικίνδυνο χώρο εργασίας, που ευνοούσε την εκμετάλλευση, είναι ψευδείς και αποσπούν την προσοχή από αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία: τη μνήμη της Χαλίνα Χάτσινς και την ανάγκη να βρεθούν σύγχρονες εναλλακτικές στις αναχρονιστικές πρακτικές της βιομηχανίας των όπλων και ασφαλείας», σημειώνεται στην επιστολή, που πόσταρε ο Μπάλντουιν.

Επίσης, τονίζεται ότι «λίγα μέλη του συνεργείου είχαν παραιτηθεί πριν από το δυστύχημα. Η  πλειοψηφία είχε παραμείνει».

«Οι λίγοι δυσαρεστημένοι δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις όλων μας», αναφέρουν οι υπογράφοντες.

Δείτε την επιστολή παρακάτω

 

Τι συνέβη στις 22 Οκτωβρίου

Η είδηση ότι ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε – κατά λάθος όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα γεγονότα – την διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έχει συγκλονίσει την Αμερική.

Έκανε πρόβα με το όπλο, που κανονικά θα έπρεπε να έχει άσφαιρα, για την ταινία «Rust» στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο.

Ο Μπάλντουιν πήρε το όπλο από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, στον οποίο το είχε προηγουμένως δώσει η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, η 24χρονη οπλοποιός των γυρισμάτων. Μάλιστα, ο βοηθός σκηνοθέτη φέρεται να είπε στον ηθοποιό ότι το όπλο ήταν έτοιμο για το γύρισμα.

Ο 63χρονος αρνήθηκε την ευθύνη για τον μοιραίο πυροβολισμό σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλο ο «δολοφόνος» αναφέρθηκε στο πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο και τόνισε ότι δεν είχε ιδέα πώς μια αληθινή σφαίρα έφτασε στο πλατό της ταινίας.

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη, ποτέ» είπε και πρόσθεσε: «Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να υπήρχε εκεί».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00