Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter

O Άλεκ Μπάλντουιν πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το συμβάν που έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και στοίχισε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης, αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter.

O Άλεκ Μπάλντουιν διατηρούσε δύο λογαριασμούς στην δημοφιλή πλατφόρμα και αποφάσισε να διαγράψει τον έναν. Μάλιστα, ήταν ο λογαριασμός στον οποίο είχε επιλέξει να κάνει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις του σχετικά με τον μοιραίο πυροβολισμό. Αντίθετα, κράτησε τον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε και τόσο συχνά με την τελευταία του ανάρτηση εκεί να έχει γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Άτομα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού δεν έδωσαν εξήγηση για τον λόγο που ο Baldwin αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό, όμως φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο που συνέπεσε χρονικά με την προβολή της συνέντευξής του στον Stephanopoulos, την πρώτη που έδωσε μετά τον θάνατο της Hutchins.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είχε δηλώσει ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη και πως ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως βρέθηκε μια αληθινή σφαίρα στα γυρίσματα της ταινίας, ενώ πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες παρά το γεγονός ότι ήδη το όνομά του βρίσκεται μεταξύ των παραγωγών που μηνύθηκαν από εργαζόμενους στην ταινία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου