Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Πέδρο Αλόνσο: To «La Casa de Papel» του άλλαξε τη ζωή – «Είχα μείνει χωρίς λεφτά»

Πάνω που πίστευε πως έχει τελειώσει επαγγελματικά το «La Casa de Papel» ήρθε για να του δείξει πως ακόμα «περνάει η μπογιά του».

Ο λόγος για τον Πέδρο Αλόνσο, τον ηθοποιό που αγαπήσαμε ως Berlin στην «Τέλεια Ληστεία».

Ο 50χρονος Ισπανός μίλησε για τη σειρά που του άλλαξε τη ζωή, το τελευταίο μέρος της οποίας έχει ανέβει στην πλατφόρμα του Netflix.

«Πέθανα πολλές φορές επαγγελματικά ως ηθοποιός, είχα μείνει χωρίς λεφτά, χωρίς δουλειά… Είναι μια σκληρή βιομηχανία. Πίστευα πως είχε περάσει η μπογιά μου, γιατί τόσα χρόνια δεν είχε έρθει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία και σπανίως σου έρχεται στα 50 σου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το θαύμα είναι να μένεις ζωντανός και τώρα που ήρθε αυτή η συγκυρία πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Αυτό που έχω μάθει είναι πως στο χώρο μας όλα είναι εφήμερα. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα, αλλά αντιλαμβάνομαι πως όλο αυτό μπορεί να περάσει πολύ γρήγορα. Πλέον έχω προτάσεις για πράγματα που δεν περίμενα και πρέπει να λέω πολλά όχι».

Όσο για το spin off του χαρακτήρα Berlin που ανακοίνωσε το Netflix, υπογράμμισε:«Μια τέτοια μεγάλη επιτυχία μπορεί πολλές φορές να εξελιχθεί σε χρυσό κλουβί. Εξαρτάται από το πώς θα το χειριστείς. Ξέρω πως είναι αδύνατο να επαναλάβουμε την επιτυχία του Casa de Papel, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό. Δεν έχω ακόμη όλες τις απαντήσεις, αλλά θα αφοσιωθούμε σε αυτό το πρότζεκτ, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον».

Σημειώνεται ότι σήμερα (6/12) από τις 10:01 το πρωί είναι διαθέσιμη στο Netflix η συνέχεια του πέμπτου κύκλου.

Ουσιαστικά, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα τελευταία 5 επεισόδια του καθώς τα πρώτα 5 είχαν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο και καθήλωσαν.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00