Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γιώργος Καρκάς: Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος (Βίντεο)

Ο Γιώργος Καρκάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την πολύκροτη δικαστική υπόθεσή του, τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή και την αθώωσή του.

Ο ηθοποιός, που είχε κατηγορηθεί για βιασμό ταξιτζή, πέρασε ενάμιση χρόνο στη φυλακή και μετά την αθώωσή του επέστρεψε στο θέατρο. Έπαιξε στο Ηρώδειο σε μία παράσταση με αφορμή τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία της Ελλάδας, ένα έργο που βασίστηκε στο θέατρο ντοκουμέντο.

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος. Από εκεί και έπειτα επέστρεψα στη βάση μου. Άλλαξα προς το καλύτερο, έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», δήλωσε.

«Μετά την περιπέτεια οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν, κι αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου».

Αν θα ζητούσε από κάποιον συγγνώμη θα ήταν από την οικογένειά του και τον εαυτό του, κανένα άλλο.

Πως ήταν η επιστροφή στο θέατρο μετά την αθώωση; Ο ίδιος περιγράφει πως μόλις βγήκε από τη φυλακή «έπεσε» πάνω στον κορωνοϊό.

«Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown. Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορωνοϊός και μου έκοψε τη φόρα».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00