Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τα πρώτα ελεύθερα γενέθλια της Britney Spears μετά από 13 χρόνια

Η Britney Spears έγινε χθες 40 ετών και μαζί με τα γενέθλιά της γιόρτασε ξανά την απόλυτη ελευθερία της!

Η τραγουδίστρια, μετά από 13 χρόνια που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της, φέτος για πρώτη φορά περνά ελεύθερη τα γενέθλιά της.

Πώς ακριβώς τα πέρασε; Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από μερικές φωτογραφίες στο Instagram, ταξιδεύει με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari, και θα δεις κι εσύ πόσο χαρούμενη δείχνει.

Τρία posts στο Instagram της έχει κάνει η Britney Spears και στα τρία δείχνει τον έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari. Οι αγκαλιές και τα φιλιά… παίρνουν «φωτιά».

 

«Αχ, ανεκτίμητη η χαρά μου σήμερα!! Εγώ και ο αρραβωνιαστικός μου είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα φύγουμε… όπως μπορείτε να δείτε δεν είμαι 800 κιλά όπως με δείχνουν τα δημοσιεύματα της κακιάς ώρας… Έχω γυμναστεί και είναι αληθινό… Όπως και να’χει!! Θεέ μου, σε ευχαριστώ που μπορώ να ταξιδέψω στο εξωτερικό. Νιώθω ευλογημένη!!!», έγραψε η Britney Spears σε μία από τις αναρτήσεις της αποκαλύπτοντας ότι ετοιμάζει ταξίδι με τον αγαπημένο της.

 

Μπορεί τώρα να βλέπεις την Britney Spears να το ζει, να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τον Sam Asghari, όμως τα τελευταία 13 χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα της ζωής της.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν από το 2008 υπό καθεστώς κηδεμονίας από τον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος ήλεγχε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς της. Από τα οικονομικά της, τα επαγγελματικά της μέχρι και την προσωπική της ζωή.

Το τέλος αυτού του καθεστώτος, ωστόσο, ήρθε την 12η Νοεμβρίου 2021. Ήταν η μέρα που η Britney «ξαναγεννήθηκε», όταν το Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles αποφάσισε το τέλος της πολυετούς κηδεμονίας της τραγουδίστριας.

Ειδικότερα, η δικαστής, Brenda Penny, ήταν αυτή που αποφάνθηκε το τέλος της κηδεμονίας της Britney Spears από τον πατέρα της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κηδεμονία του προσώπου και ο έλεγχος της περιουσίας της Britney Jean Spears δεν είναι πλέον απαραίτητη».

 

 

Από το 2016 η Britney Spears έλεγε ότι θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, όμως το σπιράλ που την είχε αναγκάσει ο πατέρας της να έχει της στερούσε αυτό το δικαίωμα. Αυτό είπε και σε δικαστήριο που έγινε για την υπόθεση κηδεμονίας της στις 23 Ιουνίου 2021.

«Θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μου. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό. Τώρα που βρίσκομαι σε εποπτεία δεν μπορώ ούτε να προχωρήσω σε γάμο, ούτε να κάνω κι άλλο παιδί», κατέθεσε η Britney Spears στο δικαστήριο που έγινε για την πολύχρονη κηδεμονία της.

«Έχω σπιράλ και δεν μπορώ να μείνω έγκυος. Θέλω να το βγάλω και να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω μωρό, αλλά αυτή η ‘’ομάδα’’ δεν θα με αφήσει να πάω στον γιατρό και να το αφαιρέσω, γιατί δεν θέλουν να έχω άλλα παιδιά», πρόσθεσε.

Τώρα πια, βέβαια, η 40χρονη star είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της, να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει ακόμη ένα παιδάκι. Με τον Sam Asghari, φυσικά!

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου