Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Εκτός CNN o Κρις Κουόμο μετά τις αποκαλύψεις για τον ρόλο του στην υπεράσπισή του αδερφού του

Το CNN ανέστειλε «επ’ αόριστον» τον παρουσιαστή Κρις Κουόμο μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με τον μυστικό ρόλο του στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αδελφό του, Άντριου Κουόμο, ο οποίος παραιτήθηκε από κυβερνήτης της Νέας Υόρκης μετά τις καταγγελίες 11 γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση, ανέφερε το δίκτυο την Τρίτη το βράδυ.

Η κίνηση ήρθε μια ημέρα αφότου η πολιτειακή γενική εισαγγελέας Λετίθια Τζέιμς έδωσε στη δημοσιότητα ένα πλήθος κλητευμένων αρχείων που περιλαμβάνουν κείμενα που δείχνουν ότι ο παρουσιαστής του «Cuomo Prime Time» συμφώνησε να επικοινωνήσει με «πηγές» της βιομηχανίας ειδήσεων για εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με αναφορές που αφορούσαν το μεγαλύτερο αδερφό του.

Σε ανακοίνωση του το CNN αναφέρει ότι το νέο υλικό «έριξε φως στην ανάμειξη του Κρις Κουόμο στην υπεράσπιση του αδελφού του».

«Τα έγγραφα, τα οποία δεν γνωρίζαμε πριν από τη δημοσίευσή τους, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα», ανέφερε το δίκτυο.

«Όταν ο Κρις μας παραδέχτηκε ότι είχε προσφέρει συμβουλές στο προσωπικό του αδελφού του, παραβίασε τους κανόνες μας και το αναγνωρίσαμε δημόσια. Αλλά εκτιμήσαμε επίσης τη μοναδική θέση στην οποία βρισκόταν και κατανοήσαμε την ανάγκη του να βάλει την οικογένεια σε πρώτη θέση και τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, αυτά τα έγγραφα δείχνουν μεγαλύτερο επίπεδο συμμετοχής στις προσπάθειες του αδελφού του από ό,τι γνωρίζαμε προηγουμένως. Ως αποτέλεσμα, έχουμε αναστείλει τον Κρις επ’ αόριστον, εν αναμονή περαιτέρω αξιολόγησης», καταλήγει η ανακοίνωση του αμερικανικού καλωδιακού και δορυφορικού ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου