Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Καριέρα μοντέλου για τη κόρη τους Σάιλο Τζολί Πιτ

Η μεγαλύτερη βιολογική κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ η 15χρονη Σάιλο Τζολί Πιτ είναι μια πανέμορφη έφηβη η οποία όσο μεγαλώνει επιβεβαιώνει αυτό που όλοι κατάλαβαν όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες της ως μωρό, όταν χαρακτηρίστηκε ως το ωραιότερο μωρό του κόσμου.

Η 15χρονη, αρχίζει σταδιακά να βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας στο πλάι της μητέρας της, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει την προσοχή που λαμβάνει.

Σε κάθε της εμφάνιση είναι και πιο άνετη με τις κάμερες ενώ η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη, και όπως προκύπτει, η Σάιλο Τζολί Πιτ σκέφτεται πολύ σοβαρά το να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ.

Ήδη πολλές μεγάλες εταιρείες την έχουν κατακλύσει με προτάσεις δουλειάς, όπως αποκάλυψε η μητέρα της.

«H Σάιλο τώρα έχει αρχίσει να βγαίνει από το καβούκι της και θα την συμβουλέψω όσο καλύτερα μπορώ» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Αντζελίνα Τζολί σε πρεμιέρα της ταινίας Eternals.

Πηγή που μίλησε στο «Life & Style» ανέφερε ότι η Σάιλο «έχει προσφορές» στη βιομηχανία του μόντελινγκ και «το σκέφτεται».

Η Αντζελίνα που είναι πλέον 46 ετών, «γνωρίζει καλά ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο της μόδας» να έχει τη Σάιλο, αλλά η ίδια δεν έχει σκοπό να «προωθήσει» την έφηβη κόρη της, αλλά «θα την καθοδηγήσει όσο καλύτερα μπορεί», πρόσθεσε το άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας.

Σύμφωνα με την πηγή, η αυστηρή Τζολί απαντά σε όσους θέλουν τη Σάιλο για μοντέλο ότι «γνωρίζει ότι η κόρη της είναι έξυπνη και ικανή να παίρνει σωστές αποφάσεις, αλλά η ίδια δεν πρόκειται να την… πετάξει στους λύκους”.

Ο πατέρας της Μπραντ Πιτ θα έχει ένα λόγο σε αυτό, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν συμφωνεί ή όχι με την απόφαση της κόρης του να γίνει μοντέλο.

Όπως είπε η Αντζελίνα Τζολί σε φίλους της, η κόρη της έχει δεχθεί δεκάδες προτάσεις για να συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά θέλει να σκεφτεί πολύ σοβαρά ποιο θα είναι το πρώτο της βήμα ως μοντέλο. Η ίδια η Αντζελίνα Τζολί έχει δηλώσει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κόρη της και είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι κάτι επιπόλαιο.

 

Έχει ταλέντο στον χορό

Η κόρη των Brangelina τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το χορό και μάλιστα είναι πολύ καλή όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral στα social media. Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσίευσε ο δάσκαλος της σχολής χορού όπου παρακολουθεί μαθήματα, όπου βλέπουμε τη Σάιλο με μαύρο σορτς και T-shirt να χορεύει πίσω από τον δάσκαλό της.

Σύμφωνα με το «People», μπορεί με ευκολία να θυμάται τη χορογραφία και να την εκτελεί χωρίς δυσκολία ενώ συνεργάζεται τέλεια με τους συμμαθητές της. Της αρέσει να εκφράζεται μέσω του χορού, όπως επισημαίνουν τα ξένα tabloids. Ακόμη, απολαμβάνει περισσότερο να χορεύει χορεύει hip-hop και freestyle.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00