Αγνώριστη η Τζίνα Ντέιβις στην πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιο

Η Geena Davis είχε καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση και αυτός είναι ο λόγος που οι gossip στήλες του εξωτερικού μετέδωσαν τις φωτογραφίες με την ηθοποιό, την οποία πέτυχαν έξω από το σπίτι της. Η 65χρονη ήταν χωρίς μακιγιάζ και χωρίς παπούτσια και κάποια στιγμή φόρεσε και ένα μαντήλι στο κεφάλι. Ενδεχομένως να πήρε χαμπάρι τους παπαράτσι που καραδοκουσαν και να προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να καλυφθεί.

Η Davis τα τελευταία χρόνια βίωσε ένα δύσκολο διαζύγιο. Η μάχη στα δικαστήρια με τον διάσημο πλαστικό χειρουργό και σύζυγό της Reza Jarrahy, διήρκεσε 5 χρόνια. Εκείνος ήθελε να υπάρξει συμβιβασμός και να μοιραστούν τα πάντα στη μέση, κάτι το οποίο δεν έβρισκε καθόλου σύμφωνη την ηθοποιό.

Τελικά κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία παρόλο που δεν έχει διαρρεύσει, φαίνεται πως ήταν υπέρ της Davis. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Jarrahy αποφάσισε να κάνει πίσω γιατί δεν άντεξε άλλο την πίεση και τον “ναρκισσισμό” της πρώην συζύγου του και ήθελε να τελειώνει “ο εφιάλτης που του προκάλεσε”, όπως ανέφερε πηγή που μίλησε σε δημοσιογράφους.

 

 

Δείτε τις φωτογραφίες: