Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ούτε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν δεν θέλει να συναντήσει την οικογένειά της

Αρνείται να έχει την παραμικρή σχέση με την οικογένειά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας μίλησε στο Hollywood Life και εξήγησε πώς νιώθει η Μπρίτνεϊ μετά τη λήξη της κηδεμονίας της.

Όπως δήλωσε, η ποπ σταρ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει την οικογένειά της σύντομα, ούτε καν για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

«Η Μπρίτνεϊ δεν γνωρίζει καν αν η Λιν θέλει να την δει και να γιορτάσουν μαζί τις διακοπές τους, αλλά δεν την ενδιαφέρει κιόλας. Έχει δείξει ξεκάθαρα ότι δεν την ενδιαφέρει ούτε η σχέση της με την μητέρα της, ούτε με την υπόλοιπη οικογένειά της. Οι μόνοι που την ενδιαφέρουν είναι ο αρραβωνιαστικός της, Σαμ Ασγκάρι και οι δύο γιοι της», είπε αρχικά.

 

 

Στην συνέχεια, εξήγησε πως η σταρ έχει αμφιβολίες και για την δημόσια υποστήριξη που έχει δεχτεί τόσο από γνωστούς της, όσο και από αγνώστους ή και celebrities.

Όπως καταθέτει η ίδια πηγή, η σταρ θεωρεί πως αυτός είναι ένας τρόπος να κερδίσουν τους θαυμαστές της, που σίγουρα… δεν είναι λίγοι.

«Όλοι ξέρετε ότι η Μπρίτνεϊ έχει χιλιάδες θαυμαστές, οπότε σκέφτεται πως δεν είναι καθόλου απίθανο όλη αυτή η “δημόσια λύπη” που εκφράζουν κάποιοι να γίνονται για να επωφεληθούν από το fan club της. Αν όντως ίσχυαν όλα αυτά, τότε δεν θα χρειαζόταν να μάχεται μόνη της τόσα χρόνια», προσθέτει.