Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μπρουκ Σίλντς: Να αγαπάμε τους άντρες, αλλά να μην βασιζόμαστε σε αυτούς (Βίντεο)

Η Μπρουκ Σίλντς μίλησε ανοιχτά για την αλκοολική μητέρα της, την επιλόχεια κατάθλιψη και τη ζωή στα 50.

Η Μπρουκ Σίλντς ήταν μόλις 15 ετών, όταν μας συστήθηκε στη «Γαλάζια Λίμνη». Με την εξωτική ομορφιά της δεν κόπιασε πολύ για να γίνει αναγνωρίσιμη, είχε όμως να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της.

Ο πατέρας της, ο οποίος είχε αριστοκρατική καταγωγή, εγκατέλειψε την φτωχή μητέρα της, αφού πριν ο δικός του πατέρας προσπάθησε να την χρηματίσει για να «ρίξει» το μωρό. Η μητέρα της Μπρουκ αποφάσισε να «χρησιμοποιήσει» την ομορφιά της κόρης της, για να τα βγάλουν πέρα και η Μπρουκ ξεκίνησε από 11 μηνών να κάνει διαφημιστικά.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η μητέρα της Τέρι πάλευε με τον αλκοολισμό, κάτι που η Μπρουκ αποδίδει στην εξάρτηση της από τον άντρα που την εγκατέλειψε.

Να αγαπάμε τους άντρες, αλλά να μην βασιζόμαστε σε αυτούς, λέει σήμερα η Μπρουκ, που είναι παντρεμένη από το 2001 και έχει δυο κόρες.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε και σε βιβλίο της προσπάθησε να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες. Πρόσφατα ξεκίνησε τη δίκη της εταιρεία, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για γυναίκες.

Στις κακές γλώσσες που ισχυρίζονται στην εποχή μας ότι οι γυναίκες που δεν είναι 20 έχουν «τελειώσει» η Μπρουκ απαντά ότι είναι 56 και νιώθει πιο δυνατή από ποτέ.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00