Ο Άντι Γκαρσία για γύρο και σουτζουκάκι στη Θεσσαλονίκη

Άντι Γκαρσία

Εντυπωσιασμένος από την Θεσσαλονίκη είναι ο χολιγουντιανός ηθοποιός Άντι Γκαρσία ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4».

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας έφαγε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και συζήτησαν για τις εμπειρίες του ηθοποιού στην πόλη και στα γυρίσματα που γίνονται στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Το μενού, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα είχε τοπικές λιχουδιές σουτζουκάκια και γύρο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν για να γίνει η Θεσσαλονίκη πιο ελκυστική σε διεθνείς παραγωγές.

Άντι Γκαρσία, Ο Άντι Γκαρσία για γύρο και σουτζουκάκι στη Θεσσαλονίκη

 

Ξενάγηση και αναμνηστικά

Με αναμνήσεις από μνημεία και τοπόσημα της Θεσσαλονίκης, αλλά και με μια συρμάτινη μινιατούρα των Ομπρελών του Ζογγολόπουλου, δώρο από έναν πλανόδιο πωλητή, θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ο αστέρας του Χόλιγουντ, Άντι Γκαρσία, ο οποίος ξεναγήθηκε στην πόλη κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

Την ειδική ξενάγηση διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκειά της, ο διάσημος ηθοποιός, συνοδευόμενος από τον φίλο του, Joe Drago και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων», επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα. Όταν δε, επισκέφτηκε την παραλία της πόλης, οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε τη μινιατούρα του γλυπτού του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

Άντι Γκαρσία

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Τουρισμού, κάποια από τα μέλη της παραγωγής αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτιο στην πόλη για νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη νέα παραγωγή. Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει ήδη γράψει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά τα χολιγουντιανά φιλμ «The Enforcer» και «Τhe Expendables 4», ο στόχος είναι το 2022 να γυριστούν στη Θεσσαλονίκη «τουλάχιστον τέσσερις ταινίες» ακόμα.