Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Έτοιμη για γάμο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη λήξη της κηδεμονίας της

Σπίαρς

Λίγες ημέρες μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον γάμο της, σύμφωνα με δημοσίευμα του People. Αναφέρει ότι «ψάχνει τον κατάλληλο χώρο» για τον γάμο της με τον προσωπικό γυμναστή και ηθοποιό Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari).

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Σεπτέμβριο, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Μια πηγή κοντά στην ποπ σταρ δήλωσε στο PEOPLE ότι «θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό», προσθέτοντας ότι: «θα είναι ένας γάμος σε στενό κύκλο».

 

Ο Σαμ Ασγκάρι κατάγεται από το Ιράν. Μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια τον είχε ευχαριστήσει δημόσια για την στήριξή του στην διαμάχη που είχε με τον πατέρα της, αναφέρει μία πηγή στο PEOPLE μετά την δημόσια μαρτυρία της Σπίαρς στο δικαστήριο. «Ο Sam ήταν ο βράχος της Μπρίτνεϊ για χρόνια».

«Την φροντίζει, και εκείνη στηρίζεται σε αυτόν. Είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί».

 

Είναι ο τρίτος γάμος για την τραγουδίστρια, αφού το 2004 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον παιδικό της φίλο, Τζέισον Αλεξάντερ για μόλις 55 ώρες. Το ίδιο έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλίν, απέκτησαν δύο γιους και ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00