Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

H Έμα Τόμσον «τα σπάει» στο live της Adele και γίνεται viral στο Twitter (Βίντεο)

Ενώ άλλοι περίμεναν πώς και πώς την εμφάνιση της Adele στο τηλεοπτικό γυαλί, κάποιοι πιο τυχεροί την απόλαυσαν και live.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον, η οποία φαίνεται πως ξεφάντωσε για τα καλά και έγινε αμέσως trend στο Twitter.

Όπως μαρτυρούν τα βίντεο από το live της Adele, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν τραγουδώντας και χορεύοντας στον ρυθμό των παλιών, αλλά και των νέων επιτυχιών της τραγουδίστριας, ανεξαρτήτως της ηλικίας.

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την Έμα Τόμσον. Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε ξεκάθαρο σε όλους ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι της Adele. Στις πρώτες κιόλας νότες του κομματιού Rolling In The Deep, η ηθοποιός σηκώθηκε από το τραπέζι της και άρχισε να τα «σπάει».

Παρά τα βλέμματα απορίας που καρφώθηκαν πάνω της, εκείνη δεν σταμάτησε τον ξέφρενο χορό και φαίνεται πως το χάρηκε με την ψυχή της.

Εννοείται πως μετά από αυτό τον χορό, δύσκολα το όνομά της θα απουσίαζε από τα trends του Twitter.

https://twitter.com/sykesthirlwall/status/1462515341435748363?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462515341435748363%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F1184226%2Fh-ema-tomson-ta-spaei-sto-live-tis-adele-kai-ginetai-viral-sto-twitter-deite-video%2F

 

 

Δείτε μερικές αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter:

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου