Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μέγκι Ντρίο: Σε ρόλο… τηλεκριτικού περνάει «από κόσκινο» Big Brother, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ραμόνα Βλαντή (Βίντεο)

Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για τα reality shows, ενώ πέρασε από… κόσκινο Big Brother, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την… αγαπημένη της Ραμόνα Βλαντή.

«Είμαι εκτός Φάρμας, απέρριψα την πρόταση, θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό καστ. Επιλέγω σε ποιο κανάλι θα παίξω, νομίζω ότι πλέον έχω το πάνω χέρι. Με την Αναστασία Γιούσεφ δε θα ταίριαζα. Είπε ότι έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση. Έχω κάνει τα δικά μου βήματα στην τηλεόραση, και είναι πολύ πιο σοβαρά από της Γιούσεφ», ανέφερε το γνωστό μοντέλο.

«Η Αγγελική Ηλιάδη πιστεύω ότι θα ζοριστεί πολύ στη Φάρμα και θα είναι από τις πρώτες αποχωρήσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Big Brother και το απέρριψα. Για παρουσιαστή θα ήθελα τον Αλέξη Παππά, οι παρουσιαστές που έχουν δε νομίζω ότι βοηθάνε το project», συνέχισε.

«Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον δε συνεννοούνται μεταξύ τους. Τη Ραμόνα δε θα την έβαζα κάπου, από πού και ως που είναι στυλίστρια; Είδα τη Ραμόνα έξω προχθές, και έκανες πως δε με είδε, το ίδιο και εγώ. Την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο δεν νομίζω ότι την είδε κάποιος, δεν ξέρω και αν το κανάλι μπορεί να τη βοηθήσει», πρόσθεσε η Μέγκι Ντρίο.

«Μία συγκεκριμένη τηλεκριτικός με έκανε να θυμώσω. Εγώ της απαντάω να δέχεται και νέα πρόσωπα», τόνισε κλείνοντας η ίδια.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00