Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αποκάλυψη από την Lady Gaga: Φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία Μπάιντεν

Μεγάλη αποκάλυψη για την βραδιά της ορκωμοσίας του αμερικανού Προέδρου έκανε Lady Gaga.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την νύχτα εκείνη και άφησε τους πάντες άφωνους.

«Τραγούδησα, με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli στην ορκωμοσία του Joe Biden και δεν το γνώριζε κανείς», αποκάλυψε μόλις η Lady Gaga, η οποία είχε ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, «The Star Spangled Banner» στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ πριν o Biden ορκιστεί τον Ιανουάριο ως ο 46ος Πρόεδρος της χώρας.

«Τραγούδησα με αλεξίσφαιρο φόρεμα Schiaparelli. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό για μένα, αλλά αν δεν ήμουν αυτή που είμαι σήμερα, θα ήμουν μάχιμη δημοσιογράφος. Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου», εξήγησε η ίδια.

«Όπως πολλοί άνθρωποι στην Αμερική, ένιωσα έναν βαθύ φόβο όταν ο Trump ήταν πρόεδρος και η αλλαγή των προέδρων αυτών είναι κάτι για το οποίο θα μπορώ να πω τα πάντα στα παιδιά μου». Φορώντας τη δημιουργία του creative director του οίκου, Daniel Roseberry, η star έκλεψε τις εντυπώσεις την ημέρα της ορκωμοσίας, όχι μόνο για το φόρεμα, αλλά και για την εντυπωσιακή καρφίτσα με το περιστέρι. Η δημιουργία ήταν ένα nay jacket με μια κόκκινη φούστα που το συνδύασε με την καρφίτσα που φόρεσε ως σύμβολο ειρήνης.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magnus Bexhed (@magnusbexhed)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου