Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

«Ο Κερκ Ντάγκλας βίασε την ανήλικη Νάταλι Γουντ» – Τι αποκαλύπτει η αδερφή της ηθοποιού

Για δεκαετίες, στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ κυκλοφορούσε ένα ακόμη «βρώμικο» μυστικό: η Νάταλι Γουντ όταν ήταν έφηβη, είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από έναν κορυφαίο σταρ του κινηματογράφου, πολύ μεγαλύτερός της, σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Η μικρότερη αδελφή της Γουντ, Λάνα κυκλοφορεί την βιογραφία της με τίτλο «Little Sister», και τον κατονομάζει: Είναι ο Κερκ Ντάγκλας.

Το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 1955, όταν η Νάταλι Γουντ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Η αιχμάλωτος της ερήμου (The Searchers)». Η συνάντηση είχε κανονιστεί από τη μητέρα τους, Μαρία Ζαχαρένκο, η οποία πίστευε ότι «θα μπορούσαν να της ανοίξουν, πολλές πόρτες με ένα απλό νεύμα του διάσημου, Κερκ Ντάγκλας», σύμφωνα με τη Λάνα.

«Θυμάμαι ότι η Νάταλι ήταν ιδιαίτερα όμορφη όταν η μαμά και εγώ την αφήσαμε εκείνο το βράδυ στην είσοδο του φημισμένου Chateau Marmont. Πέρασε πολύ ώρα μέχρι η Νάταλι να επιστρέψει στο αυτοκίνητο. Ξύπνησα όταν έκλεισε δυνατά την πόρτα», γράφει. «Ήταν ατημέλητη και πολύ αναστατωμένη. Άρχισαν να ψιθυρίζουν. Δεν μπορούσα να τις ακούσω. Κάτι κακό είχε, προφανώς, συμβεί στην αδελφή μου, αλλά ό,τι κι αν ήταν, ήμουν πολύ μικρή για να μου το πουν», αναφέρει στο βιβλίο η Λάνα.

Το μυστικό κρατήθηκε μέχρι την ενηλικίωσή της. Σύμφωνα με τη Λάνα, η Νάταλι Γουντ της περιέγραψε πως την οδήγησαν στη σουίτα του Ντάγκλας, λέγοντας χαρακτηριστικά στην αδελφή της: «Και… με πλήγωσε Λάνα».

Η Λάνα, ήταν οκτώ ετών όταν συνέβη και θυμάται ότι η αδελφή της και η μητέρα τους συμφώνησαν ότι αν το αποκάλυπταν θα καταστρεφόταν η καριέρα της Νάταλι.

«Βγάλτε το σκασμό», ήταν η συμβουλή της μητέρας τους, σύμφωνα με το βιβλίο «Little Sister», μεγάλο μέρος του οποίου επικεντρώνεται και στο θάνατο της Νάταλι Γουντ το 1981, όταν βρέθηκε το πτώμα της στα ανοιχτά του νησιού Καταλίνα στην Καλιφόρνια. Πολλοί κατηγορούν τον σύζυγό της Ρόμπερτ Βάγκνερ μεταξύ αυτών και η Λάνα.

Στο βιβλίο της, θυμάται ότι υποσχέθηκε στην αδελφή της να μην μιλήσει ποτέ για αυτό. «Είμαι σίγουρη ότι θα με συγχωρέσει που αθέτησα την υπόσχεση μου», έγραψε.

Ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας, σε δήλωση του στο «Associated Press» είπε: «Είθε και οι δύο να αναπαυθούν εν ειρήνη».

Ο Κερκ Ντάγκλας, ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, παραγωγός ταινιών και συγγραφέας. Γεννημένος το 1916 ήταν ένας από τους εκπροσώπους της «Χρυσής Εποχής» του Χόλιγουντ. Στη λεωφόρο του Χόλιγουντ υπάρχει το δικό του αστέρι. Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεία, ανάμεσά τους, το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας το 1981, της Γαλλικής Λεγεώνας Τιμής το 1985 και το Εθνικό Μετάλλιο Τεχνών το 2001.

Στην αυτοβιογραφία του «The Ragman’s Son», που εκδόθηκε το 1988, ο Ντάγκλας γράφει για την Γουντ: «Ένα βράδυ καθώς οδηγούσα σταμάτησα σε ένα κόκκινο φανάρι. Η πόρτα του μπροστινού αυτοκινήτου άνοιξε και ένα όμορφο κοριτσάκι που φορούσε σουέτ μπουφάν πετάχτηκε έξω και έτρεξε προς το μέρος μου: «Ω, κύριε Ντάγκλας, μπορείτε να υπογράψετε το σακάκι μου;». Η μητέρα της μου είπε: «Αυτή είναι η κόρη μου. Παίζει κι αυτή σε ταινίες. Το όνομά της είναι Νάταλι Γουντ». Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γνώρισα τη Νάταλι. Συναντηθήκαμε πολλές φορές μέχρι τον σκληρό θάνατο της».

Σύμφωνα με το ΒΒC news το βιβλίο «Little Sister», αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα 9 Νοεμβρίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00