Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τέλος στο θρίλερ – Επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από περίπου 8 μήνες

Πριγκίπισσα

Ήταν Μάρτιος όταν η πριγκίπισσα Σαρλίν μάζευε τα πράγματά της από το Μονακό και έφευγε από το παλάτι για να βρεθεί στη Νότια Αφρική για… σαφάρι.

Από τότε δεν είχε επιστρέψει στο παλάτι. Οι φήμες όλους τους μήνες είχαν οργιάσει.

Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι θα μείνει στη χώρα της έχοντας δώσει τέλος στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ την ίδια ώρα το παλάτι τόνιζε πως ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη του αναπνευστικού που την κρατά στο νοσοκομείο.

Οχτώ μήνες μετά βρίσκεται στα παιδιά της, τα οποία όλο αυτό το διάστημα έχει δει μόλις δύο φορές.

 

Επέστρεψε με ιδιωτικό τζετ

Όπως μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται μαρτυρία του πατέρα της, η Σαρλίν βρίσκεται στο Μονακό.

«Η 43χρονη Σαρλίν έφτασε στο Μονακό σήμερα το πρωί, επέτρεψε επιτέλους στο σπίτι της», δήλωσε ο πατέρας της, Μάικ Βίτστοκ από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Μάλιστα, ιδιωτικό τζετ φέρεται να τη μετέφερε από την Αφρική, πίσω στο σπίτι της.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγοι πίστευαν πως η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επέστρεφε στο παλάτι.

Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν μία Σαρλίν υπερβολικά αδυνατισμένη, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Όσο για το γάμο της; Κανείς δεν ξέρει αν έχει τελειώσει.

 

«Η Σαρλίν προσπάθησε να δραπετεύσει τρεις φορές»

Θυμίζουμε ότι πριν τον γάμο της με τον Αλβέρτο, η Σαρλίν προσπάθησε να δραπετεύσει τρεις φορές.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’ Express, είχε πάει στο Παρίσι για να κάνει πρόβα νυφικού και ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νοτίου Αφρικής όταν έμαθε πως ο Αλβέρτος που είχε ήδη δύο εξώγαμα, είχε αποκτήσει και τρίτο παιδί με μία Αφρικανή ερωμένη του κατά τη διάρκεια σχέσης του παράλληλα με τη Σαρλίν.

Η δεύτερη προσπάθεια να δραπετεύσει έγινε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια του Gran Prix του Μονακό.

Η τρίτη έγινε την ίδια χρονικά περίοδο, όταν έβγαλε ένα αεροπορικό εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για τη Νότιο Αφρική. Κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας όταν την σταμάτησε η Ασφάλεια του πριγκιπάτου και της πήρε το διαβατήριο.