Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Sarah Jayne Dunn: Είδε την πόρτα της εξόδου από τη σαπουνόπερα «Hollyoaks», επειδή έφτιαξε λογαριασμό στο OnlyFans

Η Sarah Jayne Dunn έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη βρετανική σαπουνόπερα «Hollyoaks». Εκεί υποδυόταν τη Mandy Richardson.

Ωστόσο, τα αφεντικά του «Hollyoaks» ανακοίνωσαν ότι η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά. Ο λόγος; Ο ιστότοπος OnlyFans…

Αφού οι υπεύθυνοι του «Hollyoaks» επιβεβαίωσαν την αποχώρησή της, η ίδια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους.

Μέσα στον Οκτώβριο του 2021 η 40χρονη καλλονή δημιούργησε έναν λογαριασμό OnlyFans. Με την απόφασή της να συμμετάσχει στον ιστότοπο, ο οποίος έχει ενήλικες συνδρομητές, διαφώνησαν έντονα οι εργοδότες της από το «Hollyoaks». Έτσι, η συνεργασία τους έφτασε στο τέλος της.

Ένας εκπρόσωπος της σαπουνόπερας, από το Channel 4, δήλωσε ότι αν και η εταιρεία παραγωγής σέβεται την επιλογή της Sarah Jayne Dunn να δημιουργήσει και να διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, δεν μπορεί να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της, επειδή η σειρά έχει και νεανικό κοινό. Σημειώνεται ότι η συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών.

Η Dunn, 40 ετών, έγινε γνωστή στο κοινό το 1996 ως Mandy Richardson, όταν πρωταγωνίστησε στο «Hollyoaks». Έπαιζε αυτό τον ρόλο μέχρι το 2011 μέχρι που αποχώρησε. Επέστρεψε, όμως, το 2017.

Η ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει το γεγονός ότι έφυγε από το «Hollyoaks». Το μόνο που έκανε ήταν ένα tweet, όπου έγραψε προς τους φαν της: «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας».

 

Το OnlyFans αποτελεί μία διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων. Όσοι δημοσιεύουν περιεχόμενο, κερδίζουν χρήματα από χρήστες που εγγράφονται για να το δουν. Οι δημιουργοί περιεχομένου λαμβάνουν 80% προμήθεια επί των κερδών τους, ενώ η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο λαμβάνει 20%.

Οι υπεύθυνοι της σαπουνόπερας «Hollyoaks» ανέφεραν στο Sky News ότι παίρνουν την ευθύνη τους απέναντι στο νεανικό κοινό «πολύ σοβαρά».

«Ελπίζαμε ότι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε μία λύση με τη Sarah και ότι θα συνέχιζε να παίζει ως Mandy, αλλά σεβόμαστε την επιλογή της να συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο στο OnlyFans» υποστήριξαν και πρόσθεσαν:

«Ο ρόλος που ενσάρκωνε έπαιζε σημαντικό ρόλο στις ιστορίες και λυπούμαστε που φεύγει».

Ορισμένοι θαυμαστές της Sarah Jayne Dunn επέκριναν την εταιρεία πίσω από τη σειρά «Hollyoaks» στο Twitter, επισημαίνοντας ότι συνήθιζε να κυκλοφορεί τα ημερολόγια «Hollyoaks Babes» και «Hunks».

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram τον Οκτώβριο, η ταλαντούχα καλλιτέχνης δήλωσε ότι παρόλο που έχει απολαύσει τις φωτογραφίσεις της ως ηθοποιός και μοντέλο, ποτέ δεν ένιωσε να έχει πραγματικά τον έλεγχο του εαυτού της.

«Αυτή είναι μία απόφαση την οποία σκέφτηκα πολύ. Δεν την πήρα γρήγορα. Αφορά την ανάκτηση του ελέγχου μου, την αυτοπεποίθησή μου και την δυνατότητά μου να επιλέγω» εξήγησε και συμπλήρωσε:

«Αναμφίβολα θα κριθώ, κάποιοι μπορεί να το βρουν σοκαριστικό. Απλώς μεταφέρω σε άλλη πλατφόρμα τα σέξι στιγμιότυπά μου. Πιθανότατα ορισμένοι δεν θα πάψουν να με κακολογούν και να με μισούν. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βλάπτουν άλλους. Δεν θα τους επιτρέψω να μου κάνουν κακό».

Το OnlyFans ιδρύθηκε το 2016 από τον Βρετανό επιχειρηματία Tim Stokely. Οι συνδρομητές του αυξήθηκαν σημαντικά την περίοδο της καραντίνας λόγω της Covid-19. Πριν λίγους μήνες, η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει μία νέα πολιτική, η οποία απαγορεύει στους χρήστες να δημοσιεύουν σεξουαλικό περιεχόμενο. Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συνδρομητών. Τελικά, μετά από λίγο καιρό επιτράπηκε ξανά η δημοσίευση σεξουαλικιού περιεχόμενου στο OnlyFans.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00