Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Είναι ο Μπόμπι Κέννεντυ ο δολοφόνος της Μέριλιν Μονρόε; (Βίντεο)

Μονρόε

Η σοκαριστική θεωρία που υποστηρίζει νέο βιβλίο.

Ο Μάικ Ροθμίλερ πρώην μέλος της αστυνομίας του Λος Άντζελες και μέλος του Τμήματος Πληροφοριών για το Οργανωμένο Έγκλημα είχε πρόσβαση σε πολλές υποθέσεις και απόρρητους φακέλους.

Ένας φάκελος που ήρθε στα χέρια του το 1978, ανατρέπει ένα καλοστημένο σχέδιο. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η γυναίκα «μύθος» δεν πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, άλλα η δολοφονία της έβαζε τέλος σε μία σχέση πριν αποκαλυφθεί το ειδύλλιο και πάρει το θέμα διαστάσεις.

Ο νεαρός τότε αστυνομικός διάβασε το αντίγραφο ενός εγγράφου με τον τίτλο “το ημερολόγιο της Μέριλιν Μονρόε», όπου εκεί έχουν καταγραφεί οι τελευταίες σημειώσεις της. Στις 3 Αυγούστου 1962, ένα 24ωρο πριν το θάνατό της, έγραφε: «Ο Πίτερ Λόφορντ μου είπε ότι ο Ρόμπερτ Κέννεντυ θα έλθει αύριο. Δεν ξέρω αν θα το κάνει». Ο Ροθμίλερ διαπίστωσε ότι η Μέριλιν θεωρούσε τον Μπόμπι κάτι παραπάνω από φίλο. Ο αδελφός του JFK ήταν παντρεμένος με επτά παιδιά, αλλά η σταρ του Χόλιγουντ πίστευε ότι ο Μπόμπι θα εγκατέλειπε τη γυναίκα του και θα την παντρευτεί.

Αλήθεια ή ψέματα, δολοφονία ή αυτοκτονία…λεπτομέρειες στις σελίδες του βιβλίου.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου