Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Οι συνθήκες ήταν ασφαλείς, η παραγωγή τηρούσε αυστηρά πρωτόκολλα

μπάλντγουιν

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Χόλιγουντ από την τραγωδία που έλαβε χώρα, στις 22 Οκτωβρίου, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη 42χρονη κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, κατά λάθος καθώς αγνοούσε ότι το όπλο που είχε για τις ανάγκες των σετ περιείχε αληθινές σφαίρες.

Εκ τότε έχουν γραφτεί πολλά για τα μέτρα που είχαν ή δεν είχαν ληφθεί στο πλατό

Οι Times του Λος Άντζελες φιλοξένησαν τις προηγούμενες ημέρες καταγγελίες μελών του συνεργείου. Οι εργαζόμενοι υποστήριξαν ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στα γυρίσματα που θα έπρεπε να διαρκέσουν 21 ημέρες.

«Η ταινία ήταν χαμηλού προϋπολογισμού και η τραγωδία συνέβη την 12η ημέρα των γυρισμάτων. Όλοι βιάζονταν και δεν έδιναν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια», κατήγγειλε ένας από αυτούς.

Η σχεδιάστρια κοστουμιών, Terese Magpale Davis, ωστόσο έχει άλλη γνώμη. Σε δήλωσή της τονίζει ότι οι συνθήκες εργασίας ήταν ασφαλείς και ότι η παραγωγή τηρούσε αυστηρά πρωτόκολλα.

«Η φήμη ότι είχαμε παραφορτωμένο πρόγραμμα και ότι οι συνθήκες ήταν μη ασφαλείς και χαοτικές είναι μαλ@@@ες», έγραψε σε story της στο Instagram.

Μάλιστα, screenshots από όσα έγραψε, κοινοποίησε και ο Άλεκ Μπάλντουιν δείχνοντας ότι συμφωνεί με αυτά.

«Την ημέρα που πέθανε η Χαλίνα είχαμε βγει από μια 12ωρη παραγωγή μετά από μια μέρα λήψης 11 ωρών. Είχαμε πάει (συμπεριλαμβανομένης της κάμερας) μέχρι τις 6:30 μ.μ.. Είχαμε μόλις ένα Σαββατοκύριακο 56 ωρών ακριβώς πριν από αυτό. Κανείς δεν ήταν επίσης κουρασμένος να κάνει τη δουλειά του», ανέφερε επίσης η σχεδιάστρια και πρόσθεσε:

«Το συνεργείο είχε αρκετές συναντήσεις ασφαλείας. Μερικές φορές πολλές την ημέρα. Ποτέ τίποτα δεν φαινόταν επιπόλαιο σχετικά με την ασφάλεια. Μπορεί σε άλλες ταινίες, αλλά δεν ήταν έτσι στη δική μας».

«Θα παλέψω για καλύτερη ασφάλεια στα όπλα στο πλατό στο όνομα της Χαλίνα», κατέληξε η Davis.

Δείτε παρακάτω τα screenshots που δημοσίευσε ο Μπάλντουιν

 

 

 

 

 

 

 

Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του «Rust»

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπάλντουιν ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα».

Επίσης, χαρακτήρισε το θύμα «οικογένεια του». «Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν οικογένειά μου» είπε και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Δεν του επιτρέπεται να κάνει κανένα σχόλιο γιατί είναι η έρευνα είναι σε εξέλιξη», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00