Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον σε σπάνια συνέντευξη του – Δεν θα τον αναγνωρίσετε (Βίντεο)

παιδιά μαικλ τζακσον

Εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια και σε κοσμικές εκδηλώσεις αλλά και στα social media. Ο θρύλος πατέρας του τον αποκαλούσε Μπλάνκετ, αλλά το πλήρες όνομα του μικρού γιου του Μάικλ Τζάκσον είναι Πρινς Μάικλ Τζάκσον ο δεύτερος.

Ο πρωτότοκος Πρινς έχει δύο αδέρφια, την 22χρονη Πάρις Τζάκσον, η οποία ακολουθεί καριέρα στη μουσική, την υποκριτική και το μόντελινγκ, και τον 18χρονο Μπλάνκετ Τζάκσον με τους οποίους, όπως λέει, διατηρεί μια σχέση όχι απλώς στενή, αλλά σχεδόν τηλεπαθητική. «Είμαστε πολύ δεμένοι και η αντισυμβατική ανατροφή μας το μόνο που έκανε ήταν να δυναμώσει την αδερφική σχέση μας. Από τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσαμε και επικοινωνούμε [καταλαβαίνει κανείς ότι] υπάρχει ένας άγραφος δεσμός. Σχεδόν μπορούμε να διαβάσουμε ο ένας τη σκέψη ή τη γλώσσα του σώματος του άλλου! Προσπαθώ να επικοινωνώ με την οικογένειά μου διαρκώς – μου δίνουν ζωή».

Ο 19χρονος Bigi εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain», 13 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, για να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα.

 

Δείτε το βίντεο από το Twitter:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00