Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Κέιτλιν (πρώην Μπρους) Τζένερ έκλεισε τα 72

Τζένερ

«ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ εβδομάδα γενεθλίων» χάρισε η «καταπληκτική» της οικογένεια στην Κέιτλιν Τζένερ, η οποία ποζάρει συγκινημένη μπροστά στην τούρτα των 72 της χρόνων.

Σε αναρτήσεις που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα η σταρ του «Keeping Up With The Kardashians» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην οικογένειά της, που γιόρτασε μαζί της τα γενέθλιά της. «Τόσο ξεχωριστή εβδο μάδα γενεθλίων!», έγραψε η Κέιτλιν. «Ευχαριστώ την καταπληκτική οικογένειά μου για την πιο διασκεδαστική εβδομάδα!».

Στη φωτογραφία, η… ολυμπιονίκης φορά ένα κόκκινο μακρυμάνικο φόρεμα και ένα γιορτινό καπέλο πάρτι, καθώς κάθεται σε ένα τραπέζι μπροστά από μια όμορφη λευκή τούρτα με ροζ κεριά. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και ένα ροζ μπαλόνι που γράφει «Χρόνια Πολλά Κέιτλιν» στολίζουν το φόντο.

Οι ευχές ξεκίνησαν από νωρίς την Πέμπτη στις 28 Οκτωβρίου, ημέρα των γενεθλίων της, με την Κιμ να ξεκινά το γαϊτανάκι των ευχών στο Instagram.

«Χρόνια πολλά @CaitlynJenner. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να σε γιορτάσω», της έγραψε η 41χρονη σταρ του ριάλιτι. Ακολούθησαν η 24χρονη έγκυος Κάιλι και όλη η οι κογένεια. Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτλιν Τζένερ, ως Μπρους Τζένερ, ήταν παντρεμένη επί 22 χρόνια με τη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις, και απέκτησαν δύο κόρες, την Κένταλ και την Κάιλι. Χώρισαν το 2013 και το 2017 η Κέιτλιν απέκτησε τη σημερινή της γυναικεία ταυτότητα, αφήνοντας πίσω της τον Μπρους Τζένερ, και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, όπως λέει, διεκδικεί μια νέα καριέρα, επιδιώκοντας να εκλεγεί κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου