Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Lady Gaga: Άβαφη και με ένα μαύρο μπλουζάκι τραγούδησε στα Όσκαρ (Βίντεο)

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Hold My Hand» που ήταν υποψήφιο στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού ταινίας

 

Η Lady Gaga έδωσε το «παρών» στα φετινά βραβεία Όσκαρ, όπου ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού ταινίας για το «Hold My Hand» από το «Top Gun: Maverick».

Στο κόκκινο χαλί, επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα Versace. Αντίθετα, με την εντυπωσιακή πρώτη της εμφάνιση, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι, έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Dolby Theatre.

Ξεκίνησε την εμφάνισή της απευθύνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε πολλή αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτήν τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες φορές – υπάρχουν ήρωες γύρω μας σε αναπάντεχα σημεία. Αλλά, ίσως ανακαλύψετε ότι μπορείτε να είστε ο ήρωάς σας, ακόμα κι αν αισθάνεστε σπασμένοι μέσα σας».

 

Δείτε το βίντεο:

 

H Lady Gaga πρωταγωνίστησε και σε μία ακόμη viral στιγμή της βραδιάς, όταν έσπευσε να βοηθήσει έναν φωτογράφο που είχε πέσει στο κόκκινο χαλί.

Το περιστατικό συνέβη καθώς ο φωτογράφος προσπαθούσε να τραβήξει από κοντά το εντυπωσιακό φόρεμα της Lady Gaga για τα Όσκαρ. Ενώ προσπαθούσε να την προσπεράσει, σκόνταψε και έπεσε. Χωρίς δισταγμό, η Lady Gaga γύρισε γρήγορα και έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα να σταθεί στα πόδια του.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου