Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κόουλ Σπράους: «Η μητέρα μας είναι το πιο ανεύθυνο άτομο, ξόδεψε όλα τα λεφτά από τις παιδικές σειρές»

Ο Κόουλ Σπράους και ο αδερφός του, Ντίλαν, είναι από τα διασημότερα δίδυμα της αμερικανικής τηλεόρασης, με σειρές που έκαναν μεγάλη επιτυχία, όπως το «Ζακ και Κόντι» από το Disney Channel.

Οι δυο τους συμμετείχαν σε πολλές σειρές και σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κόουλ σε podcast, δεν ήταν κάτι που έκαναν με τη θέλησή τους.

Βρέθηκε καλεσμένος στο «Call Her Daddy» και αποκάλυψε ότι τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του δέχτηκαν μεγάλη πίεση στην παιδική τους ηλικία από τους γονείς τους, για να συμμετέχουν σε διάφορα πρότζεκτ, προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομική σταθερότητα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι περιέγραψε τη μητέρα του ως «οικονομικά την πιο ανεύθυνη γυναίκα που υπήρξε ποτέ» λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας και εθισμού.

 

 

Παρόλο που ο πατέρας τους απέκτησε τελικά την πλήρη κηδεμονία των αγοριών όταν ήταν δέκα ετών, η μητέρα τους είχε ήδη ξοδέψει τα κέρδη τους από την αρχή της καριέρας τους.

«Ο αδελφός μου και εγώ μπήκαμε στην υποκριτική όταν ήμασταν 8 μηνών από τη μητέρα μας επειδή χρειαζόμασταν χρήματα. Ποτέ δεν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τις τέχνες ή την υποκριτική συγκεκριμένα. Και έτσι δεν ήταν ποτέ πραγματικά το πάθος μου» είπε ο 30χρονος σήμερα Κόουλ Σπράους. Όμως στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα το έκανε ξανά.

ArqimUN3VN5wLsKdREwSELpmjgn

«Όταν ο αδελφός μου και εγώ φτάσαμε στο Disney Channel, ήμασταν καλά. Ήταν ένα τεράστιο δώρο για εμάς. Ήταν, από πολλές απόψεις, μια εκπομπή που μας έσωζε τη ζωή. Μας παρείχε μια σταθερότητα, συνέπεια και ρουτίνα που πραγματικά χρειαζόμασταν ο αδελφός μου και εγώ εκείνη την εποχή» συνέχισε.

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο τύποι παιδιών μέσα στη βιομηχανία. Υπάρχουν τα “παιδιά του θεάτρου” που επιλέγουν να το κάνουν και μετά υπάρχουν τα παιδιά της εργατικής τάξης. Στην περίπτωσή μας τουλάχιστον… Εννοώ ότι ξεκίνησε, πραγματικά, ως μέσο για να βάλουν ψωμί στο τραπέζι» ανέφερε στην πορεία.

«Ξέρω ότι υπάρχει σίγουρα δυσαρέσκεια. Υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που πρέπει να επεξεργαστώ, αλλά όχι. Αν μου δινόταν ξανά η ίδια επιλογή, μάλλον θα το έκανα ξανά» είπε τέλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου