Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

«Λάρα Κροφτ» η Κέιτ Μίντλετον: Σκληρά εργαζόμενη – Την ώρα που η Μέγκαν πέτυχε τον στόχο της από την Καλιφόρνια

Στα χακί εν μέσω χιονοθύελλας η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι απολαμβάνουν τα προνόμια των royal ενώ ζουν ξέγνοιαστα στην Καλιφόρνια

 

 

Την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έλαβαν πανηγυρικά αυτό που ήθελαν, τους πριγκιπικούς τίτλους των παιδιών τους, η Κέιτ Μίντλετον ανέλαβε “σκληρή υπηρεσία” στον στρατό.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε τα χακί και επισκέφτηκε τους Ιρλανδούς Φρουρούς, στο Salisbury Plain.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, συνάντησε μέλη του 1ου Τάγματος Ιρλανδικής Φρουράς για πρώτη φορά από τότε που έλαβε τον τιμητικό διορισμό πριν από ένα χρόνο περίπου. Συγκεκριμένα, έλαβε τον τίτλο του Βασιλικού Συνταγματάρχη από τον σύζυγό της, Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Εν μέσω χαμηλών θερμοκρασιών και χιονόπτωσης, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκε με το προσωπικό του στρατού και παρακολούθησε αρκετές προπονήσεις.


Οι ασκήσεις περιελάμβαναν βοήθεια σε θύματα και εκπαίδευση αποναρκοθέτησης που αυτή τη στιγμή παραδίδεται από τους Ιρλανδούς Φρουρούς στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έμαθε επίσης πώς να παρέχει φροντίδα σε τραυματισμένους στρατιώτες κατά τη διάρκεια μιας άσκησης προσομοίωσης.

Η εμφάνιση που θύμισε Λάρα Κροφτ

Για την επίσκεψή της, η Κέιτ Μίντλετον υιοθέτησε το απόλυτο militaire look φορώντας μπουφάν παραλλαγής, ίδιο με αυτό που φορούν οι στρατιώτες, και το συνδύασε με χακί στενό παντελόνι και δερμάτινα ορειβατικά μποτάκια.

Ακόμα έπιασε τα μαλλιά της σε γαλλική πλεξούδα, θυμίζοντας πολύ τη Λάρα Κροφτ, την ηρωίδα που ενσάρκωσε η Αντζελίνα Τζολί.


Για να προστατευτεί από το κρύο φόρεσε ένα σκούρο πράσινο σκούφο.

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον συνέπεσε με την ανακοίνωση της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπας Χάρι σχετικά με τη βάπτιση της 21 μηνών κόρη τους όπου αποκάλυψαν τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών τους.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απηύθυναν πρόσκληση στον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά δεν ήταν παρόντες στην βάφτιση της μικρής πριγκίπισσας.

Δεν ήταν λίγοι οι royal fans οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη, βλέποντας μάλιστα την σκληρά εργαζόμενη για τη βασιλική οικογένεια Κέιτ Μίντλετον, σε αντίθεση με την Μέγκαν Μάρκλ που ζει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, κάνοντας συνεχόμενες επιθέσεις στο παλάτι και τελικά περνάει το δικό της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00