Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σαρλίζ Θερόν: To συγκλονιστικό μήνυμά της για την Ημέρα της Γυναίκας

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σαρλίζ Θερόν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία γιορτάστηκε χθες, 8 Μαρτίου.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις δύο της κόρες να κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, τιμώντας έτσι τις γυναίκες και αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Παγκοσμίως, υπολογίζεται ότι 736 εκατομμύρια γυναίκες – σχεδόν 1 στις 3 – έχουν υποστεί σωματική ή/και σεξουαλική βία από σύντροφο ή μη σύντροφο. Ενώ έχουν αλλάξει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, πάρα πολλά δεν έχουν αλλάξει. Ωστόσο, όπως οι γυναίκες πριν από εμάς, δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας. Ας συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Ας στηρίξουμε τις γυναίκες ηγέτιδες. Ας πούμε πια αρκετά», έγραψε στο κείμενό της και έκλεισε με ένα υστερόγραφο: «Βρείτε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τις γυναίκες στη ζωή σας. Ξέρω πως εγώ θα το κάνω. Επειδή το αξίζουν».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου