Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Μανταλένα Καϊλή έκανε τάµα στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίµ για την αδερφή της

Στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίµ του Θαυµατουργού στη Νέα Μάκρη βρέθηκε, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», πριν από λίγες ηµέρες η Μανταλένα Καϊλή , προκειµένου να προσευχηθεί για την αδελφή της, Εύα, αλλά και για να πάρει δύναµη για τις δύσκολες στιγµές που περνάει η οικογένειά τους. Η αδελφή της Εύας Καϊλή, µάλιστα, έκανε τάµα για να κυλήσουν όλα οµαλά το επόµενο διάστηµα και να τελειώσουν οι δυσάρεστες περιπέτειες της ευρωβουλευτού στις Βρυξέλλες.

Υπενθυµίζεται ότι η ακρόαση της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραµπέλα στο Εφετείο για την εµπλοκή τους στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «Qatar-gate», ολοκληρώθηκε το µεσηµέρι της περασμένης Τρίτης µετά την έφεση που είχαν ασκήσει. Η ακρόαση επί της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε η ευρωβουλευτής έγινε κεκλεισµένων των θυρών. Η 44χρονη πολιτικός κρίθηκε προφυλακιστέα ξανά πριν από δέκα ηµέρες, παρά την αλλαγή της υπερασπιστικής της γραµµής και την έµφαση που έδωσε στη µητρότητα, καθώς οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου δεν δέχτηκαν το αίτηµα για αποφυλάκιση µε βραχιολάκι.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Εύα Καϊλή αντλεί δύναµη από την κόρη της, Αριάδνη, η οποία της λείπει όσο τίποτα, ενώ τη µικρή έχει αναλάβει ο πατέρας της Εύας και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που
αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος πριν από λίγες ηµέρες µε βραχιολάκι, όπως αποφάσισαν οι Αρχές του Βελγίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου