Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κίρα Νάιτλι: Μιλάει για τις ανασφάλειές της – «Ένιωθα ότι δεν ήμουν ποτέ αρκετά καλή»

Η ηθοποιός δήλωσε πως κουράστηκε από την «υπερπροσπάθεια» που απαιτεί το Χόλιγουντ

 

Η Κίρα Νάιτλι δηλώνει πλέον, εξουθενωμένη από την σκληρή προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να καθιερωθεί σαν όνομα στον χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο βρετανικό Harper’s Bazaar και δήλωσε πως έχει ασκήσει υπερβολική πίεση στον εαυτό της, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της καριέρας της. «Ένιωθα ότι δεν ήμουν ποτέ αρκετά καλή», παραδέχεται.

«Ήμουν απίστευτα σκληρή με τον εαυτό μου. Ποτέ δεν ήμουν αρκετά καλή. Ήμουν εντελώς μοναχική και τόσο φιλόδοξη. Πάντα προσπαθούσα να γίνομαι όλο και καλύτερη και να βελτιώνομαι και αυτός είναι ένας εξαντλητικός τρόπος να ζεις τη ζωή σου», ανεφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ήταν υπερβολικά νέα για την πίεση αυτή, στην οποία υπέβαλλε τον εαυτό της. «Νιώθω δέος για τον 22χρονο εαυό μου. Συνειδητοποιώ τι έκανα και πόσο εκπληκτικό ήταν από τη μία πλευρά. Δεν υπήρχε ούτε ένα εμπόδιο, που να μην έβρισκα τρόπο να περάσω», εξήγησε.

Οι ευθύνες που ανέλαβε από πολύ μικρή ηλικία, όπως λέει, την έκαναν να ωριμάσει πριν την ώρα της. «Έκανα νωρίς την είσοδό μου στην ενηλικη ζωή. Η φήμη που ήρθε σε πολύ μικρή ηλικία με προσγείωσε απότομα. Ποτέ δεν ένιωσα άνετα με τη δημόσια εικόνα μου. Πάντα με έκριναν για αυτό που είχα να δώσω», λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για τους ρόλους της και ξεχώρησε αυτόν της Ελίζαμπεθ Σουάν στους «Πειρατές της Καραϊβικής». «Αυτή η Ελίζαμπεθ ήταν το αντικείμενο του πόθου όλων. Ήταν ενδιαφέρον το γεγονός ότι ήταν αγοροκόριτσο και φερόταν σαν ακριβώς το αντίθετο. Στην αρχή δεν κατάλαβα τον ρόλο, ένιωθα εγκλωβισμένη. Περιορισμένη. Αλλά μετά, προσπάθησα να ξεφύγω από αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου