Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τέμπη – Ατζούν Ιλίτζαλι: Έλληνες, συμμερίζομαι τον πόνο σας

«Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συμμερίζομαι τον πόνο του ελληνικού λαού». Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, είχε ευχαριστήσει την Ελλάδα για τη βοήθεια που πρόσφερε η χώρα μας στην Τουρκία μετά τους φονικούς σεισμούς, γράφοντας:

«Καλησπέρα σας. Όπως όλοι γνωρίζετε, έγινε ένα καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής. Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή που βιώσαμε τον σεισμό, η γρήγορη κι εκπληκτική βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού είναι πολύ σημαντική για εμένα.

Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα τηλεοπτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα ένιωσα μόνο ένα συναίσθημα από εσάς κι αυτό ήταν η αγάπη. Και το έχω εκφράσει πολλές φορές στην Τουρκία. Τώρα όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο και την αγάπη του ελληνικού λαού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την γρήγορη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης, το τεράστιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, τα απίστευτα επιτεύγματα της ΕΜΑΚ και τον ελληνικό λαό που μοιράστηκε αυτήν την στιγμή μαζί μας. Όπως λέω πάντα είμαστε δύο υπέροχα έθνη, δύο υπέροχοι γείτονες κι όπως είπαν οι Υπουργοί μας, δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας. Εκ μέρους μου και της χώρας μου θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Τι άλλο να πω; Σας αγαπώ όλους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00