Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μπρους Γουίλις – Η σύζυγός του δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ηθοποιό: «Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του»

O Μπρους Γουίλις έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια και η οικογένειά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του – Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του, μετά την διάγνωση του ηθοποιού

 

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, δείχνει την υποστήριξη και την αγάπη της στον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια της μάχης του με τη μετωποκροταφική άνοια.

Παρά τις δύσκολες στιγμές, η Έμα Χέμινγκ, έχει δεσμευτεί να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον άντρα της και δημοσιεύει τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μοιραστεί συγκινητικές στιγμές με τους θαυμαστές του ηθοποιού.

Σε ένα πρόσφατο story στο Instagram, η Έμα Χέμινγκ μοιράστηκε ένα παλαιότερο βίντεο με τον Μπρους Γουίλις, όπου φαίνεται να μιμείται τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε για την προώθηση της εταιρείας της. Το ζευγάρι φαίνεται να γελάει και να αστειεύεται, με τον Μπρους Γουίλις να εκφράζει την αγάπη του για το brand της συζύγου του. Η Έμα Χέμινγκ ενθουσιάστηκε που ανακάλυψε ξανά το βίντεο και έγραψε στη λεζάντα του story: «Ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), όπως αποκάλυψε τις προηγούμενες εβδομάδες, η κόρη του, Ράμερ. Μέχρι τότε, ήταν γνωστό πως ο ηθοποιός έπασχε από αφασία. Μάλιστα, τα προβλήματα που του δημιουργούσε, τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από την υποκριτική. Η εν λόγω ασθένεια επηρεάζει όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, την ομιλία και την επικοινωνία του με τους γύρω του. Ωστόσο, η κόρη του με ένα story της στο Instagram αναφέρει πως η κατάστασή του έχει προχωρήσει πλέον, όμως όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, έχουν επιτέλους μια ακριβή διάγνωση.

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό.

Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00