Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Adele ξεσπάει σε κλάματα κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas (Βίντεο)

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Adele κατά τη διάρκεια της συναυλία της στο Las Vegas. Η διάσημη τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θαυμαστών της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά σε πόσο έντονη συναισθηματική φόρτιση βρίσκεται.

Η 34χρονη ποπ σταρ επρόκειτο πολύ σύντομα να ολοκληρώσει τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της εκεί, μετά από την αναβολή των παραστάσεων για 11 ολόκληρους μήνες.

Η Βρετανίδα ερμηνεύτρια έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο κοινό της. Με δάκρυα στα μάτια ότι είπε ότι: «Περίμενα τόσο καιρό για αυτό το Σαββατοκύριακο και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασε. Δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου το άγχος που ένιωθα εξαιτίας της αναβολής των συναυλιών μου».

Παρόλο που η τραγουδίστρια έχει ακόμα μερικές βδομάδες εμφανίσεων στην διάθεσή της, γι’ αυτήν, η συναυλία του Σαββάτου αποτελούσε το σημαντικότερο στοίχημα που έπρεπε να δώσει.

 

Η Adele δακρύζει μπροστά τους φαν της σε συναυλία της στο Las Vegas

Μέσα σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συναυλία της μεγάλης σταρ. Η ίδια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματα της, μοιράστηκε με το κοινό της σκέψεις της: «Όταν αποφάσισα να ακυρώσω τις αρχικές ημερομηνίες, ήταν τρομακτικό. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Οι παραστάσεις ήταν επιτυχημένες. Άλλωστε, τότε ήξερα ότι έπαιρνα τη σωστή απόφαση», είπε η ίδια.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου