Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Lady Gaga: Αντιμέτωπη με δικαστικές περιπέτειες η ποπ σταρ

Γκάγκα

Η συνεργός της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι η Lady Gaga δεν της έδωσε αμοιβή επειδή επέστρεψε τα σκυλιά της

 

Η γυναίκα που κατηγορείται για συνέργεια στην κλοπή των γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga στρέφεται νομικά εναντίον της. Συγκεκριμένα, μηνύει την ποπ σταρ επειδή δεν της κατέβαλε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, όπως είχε υποσχεθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Jennifer McBride ισχυρίζεται ότι η Lady Gaga, την είχε διαβεβαιώσει ότι θα πλήρωνε το ποσό «χωρίς να κάνει ερωτήσεις» εάν τα σκυλιά της επέστρεφαν σώα.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα έδινε την αμοιβή τον Φεβρουάριο του 2021, μετά την κλοπή των Koji και Gustav, υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με το TMZ, η McBride ισχυρίζεται ότι επέστρεψε τα σκυλιά στην Lady Gaga στις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Η McBride κατηγορήθηκε αργότερα ότι είχε σχέση με την κλοπή τους. Φέρεται να είχε σχέση με τον πατέρα ενός από τους άνδρες που ήταν υπεύθυνοι για την επίθεση στον Ryan Fischer, τον άνθρωπο που έβγαζε βόλτα τα γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga.

Η καταδίκη και η αναστολή

Η ίδια δεν αρνήθηκε την κατηγορία και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή. Σύμφωνα με το TMZ, η McBride ζητά τώρα αποζημίωση 1,5 εκατ. δολαρίων από την Lady Gaga για την ανακοίνωση της παραπλανητικής αμοιβής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ryan Fischer είχε βγάλει βόλτα τρία από τα σκυλιά της Lady Gaga στο Λος Άντζελες στις 24 Φεβρουαρίου 2021, δέχθηκε επίθεση, τον πυροβόλησαν και του έκλεψαν δύο από τα σκυλιά.

Ο James Howard Jackson, τον οποίο οι αστυνομικοί προσδιορίστηκαν ως ο κύριο ένοχο, αποδέχθηκε την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου