Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Κέιτ Μίντλετον: Το… παιχνιδιάρικο χάδι στον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA

Η οσκαρική της εμφάνιση με one shoulder λευκό φόρεμα

 

Ιδιαίτερα λαμπερή και εντυπωσιακή ήταν η Κέιτ Μίντλετον στο κόκκινο χαλί, καθώς συνόδευσε στα βραβεία BAFTA τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μάλιστα, η Κέιτ που έμοιαζε σαν σταρ του Χόλιγουντ έκλεψε… την προσοχή όλων και μαγνήτισε τα… βλέμματα, καθώς περπατούσε μαζί με τον Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί και η κάμερα την έπιασε να τον «χουφτώνει».

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κατέγραψε η κάμερα της Vogue. Η ιστοσελίδα λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο αστειεύτηκε ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα ήταν «ακριβώς όπως εμείς»-περιγράφοντάς τους ως «ένα κανονικό αντρόγυνο που μερικές φορές του αρέσει να προκαλεί αίσθηση».

Η τελετή απονομής διοργανώθηκε στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο και πολλοί ήταν οι κινηματογραφικοί αστέρες που παρέλασαν στο κόκκινο χαλί.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ακόμα μια φορά ένα λευκό φόρεμα του Alexander McQueen, το οποίο είχε φορέσει πρώτη φορά το 2019, στην ίδια εκδήλωση. Σύμφωνα με την Dailymail, το φόρεμα ήταν το ίδιο αλλά οι στιλίστες της Κέιτ είχαν κάνει κάποιες αλλαγές. Το συνδύασε με ψηλά γάντια και σκουλαρίκια αξίας 18 λιρών.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φορούσε μαύρο σμόκιν με μαύρο βελούδινο σακάκι και μαύρο παπιγιόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου