Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Τζένιφερ Λόπεζ σε Μπεν Άφλεκ στα Grammy: «Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός» (Βίντεο)

Ο φακός κατέγραψε καρέ καρέ την πιο αμήχανη στιγμή του διάσημου ζευγαριού

 

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έκαναν για ακόμα μια φορά τον κόσμο να μιλάει για εκείνους. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα βραβεία Grammy και ο φακός των καμεραμάν ήταν στραμμένος πάνω του και κατέγραψε μια αμήχανη στιγμή του η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Σταμάτα. Δείξε πιο φιλικός»: Η JLo κατσάδιασε τον βαριεστημένο Μπεν Αφλεκ |  Cretalive ειδήσεις

Η ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Μπεν Άφλεκ έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Τζένιφερ Λόπεζ. Τότε εκείνη φαίνεται να ενοχλείται και να απευθύνεται σε εκείνον με ύφος αυστηρό.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα η Τζένιφερ Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Τζένιφερ Λόπεζ. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο κινητοποιημένος». Ο Μπεν Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί να χαλαρώσει ενώ ο Μπεν Άφλεκ αναψοκοκκινισμένος την προκαλεί. Εκείνη δεν απαντά, γεγονός που φαίνεται να τον εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.

Οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους παγώνουν καθώς συνειδητοποιούν ότι η συνομιλία τους καταγράφηκε από την κάμερα, αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπαν μεταξύ τους.

Ben Affleck became a meme at 2023 Grammys

Πιάστηκαν από την κάμερα. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ έκαναν τον κόσμο να μιλάει για άλλη μια φορά για εκείνους.

Οι εκφράσεις στα πρόσωπά τους όταν συνειδητοποιούν ότι τους κατέγραψε ο φακός

Η Τζένιφερ Λόπεζ προσπάθησε να καλύψει τη στιγμή, αν και ο σύζυγός της είχε κενή έκφραση καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο TikTok όσοι παρακολουθούσαν τη στιγμή έσπευσαν να σχολιάσουν.

«Η Τζένιφερ Γκάρνερ στο σπίτι τρώει ποπ κορν σαν “Girlllllllll αυτός είναι το πρόβλημά σου τώρα», έγραψε κάποιος στο TikTok.

«Οι παραγωγοί των Grammy είναι τόσο βρόμικοι, αλλά μου αρέσει πολύ», έγραψε ένας άλλος.

Jennifer Lopez Shares Sweet Videos of Her and Ben Affleck at the Grammys

Η «βαρεμάρα» του Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ ήταν από την αρχή της βραδιάς ένα από τα πρόσωπα έντονου ενδιαφέροντος και χωρίς να το θέλει, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της βραδιάς.

Οι κάμερες ήταν διαρκώς «κολλημένες» πάνω του και κατέγραψαν μία στιγμή του που έγινε viral στα social media.

Ένα ζουμ από τον σκηνοθέτη ήταν αρκετό για να καταγράψει το πρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος δεν φάνηκε να είναι και πολύ χαρούμενος που έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής. Το κλιπ έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες σχολιάζουν, «πόσο πρέπει να βαριόταν που πήγε».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00