Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ντρου Μπάριμορ: «Ένιωθα πως είχα αποτύχει ως μητέρα»

Η Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη δύσκολη παιδική ηλικία που έζησε, καθώς βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας, για τη μάχη της με τις ουσίες, αλλά και τη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «Chicks in the Office», η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα και εξήγησε πως στην αρχή ένιωθε πως ήταν μία αποτυχία.

«Όλοι αυτοί οι γονείς που είναι συγκροτημένοι και έχουν καλή υγιεινή και σωστή διατροφή και προγράμματα και όρια, να σας έχει ο Θεός καλά. Δεν ήξερα τίποτα από αυτά όταν απέκτησα παιδιά» τόνισε λέγοντας ότι στην αρχή του ταξιδιού της μητρότητας αισθανόταν πως δεν ήταν ικανή να τα βγάλει πέρα. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη και ένιωθα συχνά σαν αποτυχία. Δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου και έλεγα πως: δεν ξέρω τι κάνω. Δεν ξέρω τι κάνω και θα πρέπει να μάθω τη δουλειά» εξήγησε η Μπάριμορ.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν πειράζει να μην είσαι τέλειος, ενθαρρύνοντας κι άλλους γονείς να παραδεχθούν πως πολλές φορές δεν γνωρίζουν τι να κάνουν με τα παιδιά τους: «Είναι αστείο, δεν μπορούσα να συγχωρήσω τον εαυτό μου όταν τα παιδιά μου ήταν μικρότερα και τώρα που είναι περίπου η Φράνκι 9 και η Όλιβ 10, έχει γίνει κάτι εντελώς διαφορετικό και περνάω καλύτερα από ποτέ» παραδέχθηκε, υπογραμμίζοντας πως για να μεγαλώσουν σωστά χρειάστηκε και η ίδια να μάθει τι σημαίνει να βάζεις όρια.

Παρόλο που πλέον νιώθει πιο ικανή και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, η Ντρου Μπάριμορ αναγνωρίζει πως έχει ακόμα κάποια μειονεκτήματα, με τα οποία εξακολουθεί να δουλεύει, όπως το να έχει περισσότερη υπομονή, να είναι πιο ευγενική και πιο λογική: «Είμαι ένα έργο σε εξέλιξη. Χρειάστηκε να μάθω να είμαι γονιός του εαυτού μου, όμως αυτό το στιλ δεν θα λειτουργούσε για τα παιδιά μου. Αυτό ήταν περισσότερο επιβίωση και όχι κάτι που ήθελα για τα παιδιά μου».

 

Η Ντρου Μπάριμορ απέκτησε τις δύο κόρες της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γουίλ Κόπελμαν, από τον οποίο χώρισε το 2016 ύστερα από 4 χρόνια. Πρόσφατα, στην εκπομπή της, η Μπάριμορ μίλησε για την τωρινή τους σχέση, συζητώντας με την καλεσμένη της, Κέιτ Χάντσον.

«Αν και μπορεί να μην είμαστε πλέον παντρεμένοι και να είναι παντρεμένος με τη νέα του, όμορφη σύζυγο, Άλι, την καταπληκτική μητριά μας, έχουμε καθημερινή σύνδεση και η σχέση μας δεν υπήρξε καλύτερη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου