Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Νίκολας Κέιτζ για Renfield: «Δεν είχα τον χρόνο για να εμβαθύνω όπως θέλω στον Δράκουλα»

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ο νέος Κόμης Δράκουλας του κινηματογράφου και οι πρώτες φωτογραφίες με τη μεταμόρφωσή του κάνουν ήδη τον γύρω του διαδικτύου.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, όσον αφορά τον χρόνο του στην ταινία «Renfield», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκολας Χουλτ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο Κέιτζ είπε:

«Δεν έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στην πραγματικότητα η ταινία είναι το Nicholas Hoult. Δεν είχα το χρόνο, σα να λέμε δύο ώρες γεμάτες για να εμβαθύνω όπως θέλω στο πάθος του Δράκουλα. Δεν έγινε έτσι. Αλλά είχα αρκετό χρόνο ώστε να μπορέσω να αναπτύξω αυτόν τον pop-art ύφους χαρακτήρα, που ελπίζω να μπορέσει να σταθεί δίπλα στους άλλους ηθοποιούς που τον υποδύθηκαν, και έδωσαν τη δική τους πινελιά σε αυτόν τον θρυλικό χαρακτήρα τόσο στο σινεμά όσο και στη λογοτεχνία».

Δείτε το τρέιλερ του Renfield:

 

 

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις επιρροές της ερμηνείας του, λέγοντας ότι επηρεάστηκε αρκετά από τον Δράκουλα του Κρίστοφερ Λι. Σχετικά με αυτό σχολίασε:

«Ήθελα να είναι περισσότερο σαν ένας φόρος τιμής, πιο πολύ σαν τον Christopher Lee. Πάντα θεωρούσα ανώτερο τον Lee ως Δράκουλα και μου άρεσε αυτό το 60s look του».

Το Renfield και ο ρόλος του Κέιτζ

Ο Δράκουλας του Κέιτζ θα έχει πολύ χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση. Μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Empire», μίλησε για τον νέο ρόλο του στην ταινία και τόνισε ότι δεν θα παρουσιαστεί ο κλασικός Δράκουλας από τις διάφορες ταινίες και τα βιβλία: «Όταν κατάλαβα που ήθελε να πάει ο Κρις ΜακΚέι με την ταινία, τότε συνειδητοποίησα ότι θα έχει μια κωμική, ποπ αρτ συμπεριφορά. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτός θα είναι ένας ποπ-αρτ Δράκουλας. Ο Γουόρχολ έκανε έναν υπέροχο Δράκουλα. Σε αυτή την ταινία υπάρχει αυτή η φλέβα του Γουόρχολ».

Το σενάριο υπογράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η ταινία θα διαθέτει βιτριολικό χιούμορ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου