Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Τέλος στη σκληρή δικαστική διαμάχη – Το ποσό στο οποίο συμφώνησαν

Tελεία φαίνεται πως μπαίνει στην σκληρή δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ αφού το πρώην ζευγάρι φαίνεται να «τα βρήκε» στο 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο θα υποβάλλει η ηθοποιός ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στον αστέρα του Hollywood.

Μετά τη μαραθώνια δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ  που ξεκίνησε από την καταγγελία της ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία, το πρώην ζευγάρι έβγαλε όλα τα «άπλυτά» του στη φόρα.

Τη δίκη κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ, καθώς το δικαστήριο κάλεσε την Άμπερ Χερντ να του επιβάλλει 10 εκατομμύρια δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση συν άλλα 5 εκατομμύρια ως τιμωρητική αποζημίωση. Από τη μεριά του, ο «Τζακ Σπάροου» κλήθηκε να δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του, καθώς εκείνη τον μήνυσε και από τη μεριά της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελικά, οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συμφώνησαν εξωδικαστικά στο 1 εκατομμύριο δολάρια, αφού η ηθοποιός δήλωνε επανειλημμένα πόσο άδικη είναι η ποινή της και ότι δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό.

Μόλις υποβληθεί η αποζημίωση, η DailyMail αποκαλύπτει ότι η Άμπερ Χερντ δεν θα έχει κανέναν περιορισμό στο τι θα μπορεί να δηλώνει από εδώ και πέρα για τον Τζόνι Ντεπ, τη δίκη και ό,τι άλλο θέλει, αφού δεν αποδέχεται την ενοχή της σε αυτή τη συμφωνία.

Οι νομικές ομάδες των πρώην συζύγων έκαναν αλλεπάλληλες συζητήσεις για να μην χρειαστεί να ξαναπάνε στο δικαστήριο, αφού η Άμπερ Χερντ είχε κάνει έφεση κατά της απόφασης. Η τελική συμφωνία υπεγράφη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν επέλεξε ποτέ» να συμβούν όλα αυτά και ότι «η ζωή μου όπως την ήξερα καταστράφηκε»:

«Μετά από πολλή συζήτηση, πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση να διευθετήσω την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης που είχε ασκήσει εναντίον μου ο πρώην σύζυγός μου στη Βιρτζίνια.

Είναι σημαντικό για μένα να πω ότι ποτέ δεν επέλεξα αυτό. Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτόν τον τρόπο καταστράφηκε η ζωή μου όπως ήξερα. Η συκοφαντία που αντιμετώπισα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν εμφανίζονται. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να απελευθερωθώ από κάτι που προσπάθησα να φύγω πριν από έξι χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω. Δεν έχω κάνει καμία παραδοχή. Δεν πρόκειται για πράξη παραχώρησης. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή φίμωση όσον αφορά τη φωνή μου να προχωράω.

Παίρνω αυτήν την απόφαση έχοντας χάσει την πίστη μου στο αμερικανικό νομικό σύστημα, όπου η απροστάτευτη μαρτυρία μου χρησίμευε ως ψυχαγωγία και τροφή στα social media.

Όταν στάθηκα ενώπιον δικαστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, δικαιώθηκα από ένα ισχυρό, αμερόληπτο και δίκαιο σύστημα, όπου προστατεύτηκα από το να δώσω τις χειρότερες στιγμές της κατάθεσής μου ενώπιον των μέσων ενημέρωσης του κόσμου, και όπου το δικαστήριο διαπίστωσε ότι δέχτηκα ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία.

Στις ΗΠΑ, ωστόσο, εξάντλησα σχεδόν όλους τους πόρους μου πριν και κατά τη διάρκεια μιας δίκης στην οποία υποβλήθηκα σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου αποκλείστηκαν άφθονα, άμεσα στοιχεία που επιβεβαίωσαν τη μαρτυρία μου και στην οποία η δημοτικότητα και η εξουσία είχαν μεγαλύτερη σημασία από τη λογική. και τη δέουσα διαδικασία. Στο ενδιάμεσο, εκτέθηκα σε ένα είδος ταπείνωσης που απλά δεν μπορώ να ξαναζήσω.

Ακόμα κι αν η προσφυγή μου στις ΗΠΑ είναι επιτυχής, το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν μια εκ νέου δίκη, όπου μια νέα κριτική επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει ξανά τα στοιχεία. Απλώς δεν μπορώ να το περάσω για τρίτη φορά», δήλωσε μεταξύ άλλων η Άμπερ Χερντ .

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00