Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Γιορτάζει τα γενέθλιά της χορεύοντας με κόκκινο κορμάκι και αλείφοντας πάνω της τούρτα (Bίντεο)

Μετά από ένα διάστημα αποχής η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε στο Instagram και ανάρτησε ένα βίντεο που προκαλεί ερωτηματικά για την κατάστασή της.

Η διάσημη τραγουδίστρια στις 2 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε φορώντας ένα κόκκινο κορμάκι και χορεύοντας ξέφρενα.

Όμως δεν σταμάτησε εκεί… Συνέχισε τρώγοντας τούρτα από το πάτωμα, αλλά και πασαλείβοντας τον εαυτό της με αυτή.

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα και ξέρω ότι το Instagram μου έχει πέσει μερικές φορές, αλλά ειλικρινά το έκανα μόνη μου τις τελευταίες δύο φορές», έγραψε στην ανάρτησή της και πρόσθεσε πως οι στόχοι της για τη φετινή χρονιά είναι να συνεχίσει να είναι πιο «άνετη» με τους ανθρώπους, να βρεθεί σε έναν γάμο και να τραγουδήσει.

«Είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και καλέ Θεέ μου, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτό!!! Αυτό το βίντεο είναι τόσο θολό, συγγνώμη!!! Είναι λίγο άβολο ή περίεργο να το βλέπετε;;; Ναι. Αυτό είναι το θέμα», πρόσθεσε στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της.

Δείτε την παρακάτω

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

 

Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις

Στην τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν αποφασίσει να απέχει από την πλατφόρμα, η διάσημη ποπ σταρ πόζαρε ολόγυμνη στη μπανιέρα της, κρατώντας με τα χέρια της το στήθος της και κρύβοντας με «αυτοκόλλητα» άλλα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Αδιαφορώντας για τους haters της, στη λεζάντα της ανάρτησής της ανέφερε ότι δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

«I like to suck!!! Never professional pics… sucking comes easy for me!!! Keep clapping bitch!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00