Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ποιος Πιτ Ντέιβιντσον – Με άλλον περνάει τα βράδια του το μοντέλο

Ραταϊκόφσκι, Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ποιος Πιτ Ντέιβιντσον – Με άλλον περνάει τα βράδια του το μοντέλο

Αν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει με τον Dj Orazio.

Πρόκειται για τον άνδρα, με τον οποίο εθεάθη να φιλιέται στη Νέα Υόρκη τον προηγούμενο μήνα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

 

 

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα, κάποια στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, αλλά και ένα βίντεο έδειχναν την Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε τρυφερές στιγμές με τον Πιτ Ντέιβιντσον, βάζοντας τέλος στο φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον 35χρονο γιο του μεγιστάνα του real estate, Giampiero Rispo.

 

Ο 29χρονος κωμικός και το 31χρονο μοντέλο συνελήφθησαν από τον φακό, στο διαμέρισμα της Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη και μάλιστα, βίντεο κατέγραψε το νέο ζευγάρι να ανταλλάσσει μία τρυφερή αγκαλιά.

Νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως το βράδυ της Τρίτης, δείχνουν τον Orazio να βρίσκεται στην είσοδο του διαμερίσματος της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στη Νέα Υόρκη, επιβεβαιώνοντας έτσι πως, μάλλον, το φλερτ τους δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Βέβαια, η ερωτική σχέση που έχει μαζί του δεν αναιρεί αυτή με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αφού πρόσφατα το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να είναι μονογαμική.

Όπως είχε δηλώσει, βρίσκεται σε μια φάση εξερεύνησης του εαυτού της και θέλει να απολαύσει την ελευθερία της, βγαίνοντας με πολλά άτομα, τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες στο TikTok, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε πει πως: «Θα ήθελα να είμαι με πολλούς άνδρες και γυναίκες. Χμ.. είναι όλοι τους “καυτοί”, αλλά με έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο».

Κάποιοι από τους θαυμαστές της ωστόσο, δεν εγκρίνουν τις επιλογές της και θεωρούν ότι το έχει «παρακάνει» με τους συντρόφους της, αλλά και τα σχόλια για την προσωπική της ζωή, ειδικότερα τώρα που είναι μητέρα. Άλλοι πάλι, πιστεύουν ότι τους «κοροϊδεύει» και πως όλα είναι ένα κόπλο μάρκετινγκ.

 

 

@emrata♬ original sound – HBO