Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τζίτζι Χαντίντ: Με τον φόβο… του πρώην της – Δεν δημοσιοποιεί τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε, και το τέλος της σχέσης της Τζίτζι Χαντίντ με τον Ζέιν Μαλίκ, το μοντέλο και ο ηθοποιός βρήκαν τον έρωτα, ο ένας στο πρόσωπο του άλλου.

Το 27χρονο διάσημο μοντέλο που πριν από περίπου έναν χρόνο, χώρισε από τον πρώην σύντροφο και πατέρα της δίχρονης κόρης της, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν μαζί με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως αναφέρουν πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, παραμένοντας όμως μακριά από τις κάμερες και τα αδιάκριτα βλέμματα. Σε αυτή τη διακριτικότητα των δύο, έρχονται να απαντήσουν τα νέα δημοσιεύματα που θέλουν τη Χαντίντ, να… «φοβάται» τον πρώην της.

Ο πρώην σύντροφος του διεθνούς φήμης μοντέλου και τραγουδιστής, φαίνεται να την κρατά πίσω, καθώς η καλλονή φοβάται να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για να μην τον… πληγώσει.

Η σχετική πληροφορία δημοσιοποιήθηκε στο Cosmopolitan, από μία πηγή κοντά στο περιβάλλον του μοντέλου.

 

 

Ο πολυσυζητημένος έρωτας του ζευγαριού

Πριν από κάποιους μήνες μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σχολίασε σε δηλώσεις του στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.

Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του.

 

 

Η Μπέλα Χαντίντ που δεν εγκρίνει τον Ντι Κάπριο

Όσο και αν φαντάζει «ωραίο ζευγάρι», η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει πάρει με «καλό μάτι» το ειδύλλιο της αδερφής της, Τζίτζι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τα δύο μοντέλα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τη Μπέλα Χαντίντ να έχει την τάση να «προστατεύει» συχνά και δημόσια την αδερφή της. Το ίδιο άλλωστε, είχε κάνει όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της Τζίτζι από τον Ζέιν Μάλικ.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η Μπέλα δεν φαίνεται να εγκρίνει κανέναν για σύντροφο της αδερφής της. Το ίδιο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Άρθρο της ισπανικής Marca υποστηρίζει πως ο η Μπέλα Χαντίντ θεωρεί πως «η αδερφή της παραείναι καλή για να είναι μαζί του».

 

«Η Μπέλα δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Τζίτζι θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί» αναφέρει η πηγή.

Από την άλλη μεριά ωστόσο, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνάπτει σχέση με κάποια άνω των 25, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα στενός φίλος του ηθοποιού «τη βλέπει σοβαρά και σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας».
Η αντίδραση των γονιών της Χαντίντ για τον νέο έρωτα της κόρης τους
Ο πατέρας της Τζίτζι Χαντίντ, Μοχάμεντ Χαντίντ, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή έδειξε ενθουσιασμένος με τη νέα γνωριμία της κόρης του.

Όπως δήλωσε ο 73χρονος στη DailyMail: «Γνώρισα τον κύριο Ντι Κάπριο σαν Σαιν Τροπέ πριν από περίπου πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας, τον συμπάθησα πολύ».

Κομβικό ρόλο, επίσης, στην ιστορία των δύο αποτέλεσε και η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο, αν θέλει να ευδοκιμήσει η σχέση του με το 27χρονο μοντέλο.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

 

 

Η τελευταία κοινή εμφάνιση στο Μιλάνο

Η DailyMail είχε κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τον ηθοποιό και το supermodel στο Μιλάνο, όπου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, φάνηκε να απολαμβάνει το ταξίδι του στην Ιταλία, καθώς η Χαντίντ βρισκόταν εκεί για επαγγελματικούς λόγους.

Η 27χρονη είχε περπατήσει στην πασαρέλα για το σόου του Versace «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023», πριν πάει σε after party όπου ήταν καλεσμένη. Οι παπαράτσι τότε μάλιστα «εντόπισαν» και τον Ντι Κάπριο στην ιταλική πόλη, να διασκεδάζει με φίλους του.

Δείτε τις φωτογραφίες τους από το ταξίδι στο Μιλάνο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00