Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του ηθοποιού στο σόου της Ριάνα – Δείτε βίντεο

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από κάποιες ημέρες ο Τζόνι Ντεπ αναμένονταν να αναλάβει έναν ρόλο – έκπληξη, στο νέο σόου που διοργάνωσε η Ριάνα για το brand της με την επωνυμία «Fenty».

Η συμμετοχή του Χολιγουντιανού ηθοποιού αποκαλύφθηκε, μιας και κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο από το γεγονός.

Η Ριάνα καθώς ετοίμαζε τις λεπτομέρειες για το «Savage X Fenty vol 4 show», αποφάσισε να συμπεριλάβει και τον θρυλικό Τζακ Σπάροου, ο οποίος αποτέλεσε και το highlight της βραδιάς, που παρουσιάστηκε στο Amazon Prime Video την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

 

Αν και ο Ντεπ άφησε το στίγμα του στο σόου, δεν συμμετείχε στην πασαρέλα.

Η εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε με τον ίδιο να στέκεται στη μέση ενός δάσους, ακουμπώντας την πλάτη του σε ένα δέντρο, καθώς ημίγυμνοι χορευτές βρίσκονταν πίσω του. Ο ηθοποιός άρχισε να περπατά προς την κάμερα, ενώ οι χορευτές τον ακολουθούσαν με τις κινήσεις τους, υπό τους ήχους του κομματιού «So Fresh, So Clean» του Outkast.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τους Πειρατές της Καραϊβικής, είχε τα μαλλιά του πιασμένα σε αλογοούρα και επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο σε λαδί αποχρώσεις, το οποίο εναρμονίζονταν με την παλέτα χρωμάτων του δάσους.

Η εμφάνιση αυτή του Χολιγουντιανού ηθοποιού έκανε πολλούς από τους θαυμαστές της Ριάνα, να αναρωτιούνται για τους λόγους που τον συμπεριέλαβε στο σόου, μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, η οποία ισχυρίστηκε ότι την κακοποίησε. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές την στήριξή της στον ηθοποιό και η δικαστική διαμάχη, δεν φαίνεται να εμπόδισε την επιθυμία της, για αυτή τη σπάνια συνεργασία.

Άλλωστε με το ιστορικό της Ριάνα και την εμπειρία της με την ενδοοικογενειακή βία στο παρελθόν, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θεωρεί τον Τζόνι Ντεπ «κακοποιητή».

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του σόου μάλιστα βρέθηκαν μεταξύ άλλων τα θρυλικά μοντέλα, όπως η Σίντι Κρόφορντ, η Κάρα Ντελεβίν, η Τζόαν Σμόλς, η Ιρίνα Σάικ Θα μεταδοθεί στις 9 Νοεμβρίου στο Amazon Prime Video.

 

Η νέα συνεργασία με τη Ριάνα ήρθε λίγο μετά τη λήξη του ειδυλλίου του

Η συμμετοχή του Ντεπ στο σόου της Ριάνα έρχεται λίγο καιρό μετα τον χωρισμό του από την Ζοέλ Ριτς. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και η δικηγόρος που τον εκπροσώπησε στην πρώτη του δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν βλέπονται πλέον, σύμφωνα με το People.

Τον Σεπτέμβριο έγινε για πρώτη φορά γνωστό το ειδύλλιο ανάμεσα στον σταρ και τη δικηγόρο, με μια πηγή από το περιβάλλον του Ντεπ, να επιβεβαιώνει πως η σχέση τους ήταν ακόμα στην αρχή.

 

 

Βέβαια, λίγες ημέρες μετά άλλη πηγή ανέφερε πως η Ζοέλ Ριτς ήθελε αποκλειστικότητα, με τον Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται στη Γαλλία, απολαμβάνοντας εκτός από το ταξίδι του και… νέες γνωριμίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Ριτς να «πίεζε» τον ηθοποιό για σοβαρή σχέση, ενώ ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου από τον σύζυγό της, μόνο λίγες ημέρες αφού γνώρισε τον Ντεπ.

Σύμφωνα με το US Weekly, η Ζοέλ Ριτς είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άνδρα, έναν μόλις χρόνο πριν γνωρίσει τον θρυλικό «Τζακ Σπάροου». Αν και οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό δεν έχουν γίνει γνωστοί, προκαλεί εντύπωση η χρονική στιγμή που κατατέθηκε η αίτηση του διαζυγίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου