Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ξεκαθαρίζει πως είναι ελεύθερη – «Ο μόνος άνδρας στη ζωή μου είναι ο γιος μου»

Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ, αλλά και τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό της από τότε.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Today» και αρχικά, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ. Όπως ξεκαθάρισε η ίδια, θέλει να μείνει μόνη αυτή την περίοδο.

«Επιλέγω να είμαι μόνη. Είναι τρελό, αλλά είναι τόσο ωραία. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, εκτός από τον γιο μου. Αυτός είναι ο μοναδικός άνδρας στη ζωή μου», είπε.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως για χρόνια βρισκόταν σε διάφορες σχέσεις, από την εποχή που πήγαινε κολλέγιο, γιατί ένιωθε ότι δεν μπορεί να μείνει μόνη.

«Νομίζω ότι ήταν ένας τρόπος για μένα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Έμπαινα σε μια τρελή βιομηχανία και δούλευα και πλέον, νομίζω ότι μπορούμε να δεχθούμε ότι υπάρχουν πολλά αρπακτικά εκεί μέσα, τρομακτικοί άντρες. Νομίζω ότι ήταν ένας τρόπος για να νιώσω ασφάλεια. Και επίσης ήθελα απλώς να με αγαπούν. Να νιώθω την επιβεβαίωση. Δεν είναι κακό αυτό», εξηγεί.

Όπως ανέφερε παρακάτω, στα 31 της χρόνια έχει χρόνο μόνο για τον γιο της και την καριέρα της. Δεν την ενδιαφέρουν οι σχέσεις. «Πέρασα ολόκληρη τη ζωή μου περιμένοντας να με διαλέξει κάποιος. Ήθελα να είμαι εκείνο το κορίτσι που θα επιλέξει κάποιος για να είναι δίπλα του», αναφέρει.

 

«Πλέον, βρίσκομαι στη μοναχική μου φάση. Έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα για εμένα. Τα έχω δει, αλλά δεν ανέχομαι πλέον όλες αυτές τις βλακείες», είπε κλείνοντας, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση, αφού ο φακός των παπαράτσι την εντόπισε να φιλιέται με άγνωστο άνδρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου