Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Γκουέν Στεφάνι: «Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει και τότε γνώρισα τον Μπλέικ Σέλτον»

Η Γκουέν Στεφάνι παραχώρησε μία συνέντευξη στο «The Drew Barrymore Show», με παρουσιάστρια την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ, και η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Μπλέικ Σέλτον και σχολίασε τους λόγους που ο δεσμός τους έχει «πετύχει», παρά τις διαφορές τους.

Η 53χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον 46χρονο σύζυγό της, η οποία συνέβη όταν ένιωθε «απελπισμένη» μετά το διαζύγιό της από τον Γκάβιν Ροσντάλ. Μάλιστα η Αμερικανίδα τραγουδοποιός περιέγραψε λεπτομερώς την καθημερινότητά της δίπλα στον επιτυχημένο τραγουδιστή της κάντρι μουσικής.

 

 

Γιορτάζοντας την επικείμενη επέτειο των δύο χρόνων του γάμου της, η Γκουέν Στεφάνι είπε αρχικά: «Ο Θεός μας ταίριαξε μαζί. Ήταν μια από εκείνες τις καταστάσεις που δεν το έβλεπα να έρχεται» τόνισε η Στεφάνι πριν ανατρέξει στη συνάντησή τους τον Απρίλιο του 2014, ως συνάδελφοι κριτές στο «The Voice». Όπως τόνισε η τραγουδίστρια η συνάντηση με τον, τότε μέλλοντα σύζυγό της, ήρθε λίγο πριν τον χωρισμό της από τον Ροσντάλ και το διαζύγιο του Σέλτον από την Μιράντα Λάμπερτ, καθώς και οι δύο τερμάτισαν τις σχέσεις τους το 2015.

«Ένιωθα λες και “θα ξυπνάω κάθε μέρα, θα πίνω έναν καφέ, θα φροντίζω τα παιδιά μου και μετά θα πηγαίνω για ύπνο”. Σαν να μην πρόκειται να φιλήσω ξανά κανέναν. Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει και τότε ο Μπλέικ Σέλτον είπε “Γεια. Είμαι ο Μπλέικ Σέλτον”».

Η Ντρου Μπάριμορ σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την τραγουδίστρια ότι πιστεύει, πως τέτοιου είδους απροσδόκητοι έρωτες, είναι «πιθανοί» και η Στεφάνι εξήγησε με τη σειρά της: «Το να βρεις τον καλύτερο σου φίλο, κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, όσον αφορά την ηθική ή τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή, αυτό είναι το όνειρο».

Ο τραγουδίστρια, η οποία κατέχει τρία Grammy συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σκεφτόμαστε το ίδιο για τα πράγματα, αλλά είμαστε τόσο διαφορετικοί. Εκείνος, βλέπει ποδόσφαιρο και κάνει τα πράγματα που κάνει,και εγώ βάζω μακιγιάζ . Είμαστε τόσο διαφορετικοί, αλλά είμαστε και τόσο στο ίδιο επίπεδαο σε πολλά άλλα πράγματα».

Ο γάμος του ζευγαριού το 2021 
Το 2021 η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλτον, έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους έκαναν αφού μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να παντρευτούν. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο ράντσο του Σέλντον στην Οκλαχόμα, όπου πηγές είχαν αναφέρει παλαιότερα ότι ο τραγουδιστής της κάντρι είχε χτίσει ένα παρεκκλήσι, ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

shelton-stefani

Το ζευγάρι έχει συνεργαστεί σε πολλά ερωτικά κομμάτια, όπως τα «Nobody But You», «Happy Anywhere» και «You Make It Feel Like Christmas».

shelton-stefani-2

Η Στεφάνι και ο Σέλτον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Οκτώβριο του 2020 της περασμένης χρονιάς και ο Σέλτον της έκανε πρόταση γάμου στο «Rich Girl» με ένα υπέροχο δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου