Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ζήτησε από τις πρώην του να μιλήσουν στα απομνημονεύματά του – Του γύρισαν την πλάτη

Χάρι

Στο… πόδι βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας περιμένοντας να δημοσιευτούν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Το βιβλίο του Βρετανού πρίγκιπα, που αποσχίστηκε από τη βασιλική οικογένεια, θα έχει τον τίτλο «Spare» και θα βγει σε κυκλοφορία στις 10 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να επικοινώνησε με τις πρώην συντρόφους του για να συμμετάσχουν στα απομνημονεύματά του και προφανώς όλες είχαν την ίδια αντίδραση: Σίγουρα, πρόκειται για ένα πολύ αμήχανο αίτημα όταν πρόκειται για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ζήτησε από τις πρώην συντρόφους του να μιλήσουν στον συγγραφέα με τον οποίο έγραψε το βιβλίο του, JR Moehringer για το χρόνο που πέρασαν μαζί του για τις ανάγκες του βιβλίου του.

Μεταξύ αυτών η 37χρονη Chelsy Davy και η 33χρονη Cressida Bonas με τις οποίες υπήρξε ζευγάρι αρκετά χρόνια πριν.

Και οι δύο ήταν καλεσμένες στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρει η «The Sun», οι περισσότεροι απέρριψαν το αίτημα του δούκα του Σάσεξ αφού ένιωσαν άβολα, αφού τόσα χρόνια ο Χάρι τους ζητούσε να μην μιλούν δημοσίως για το κοινό παρελθόν τους.

Ο Χάρι ζήτησε βοήθεια. Οι φίλοι και οι φίλες του ήταν ευγενικοί και είπαν ότι θα το σκεφτούν, αλλά τελικά οι περισσότερες είπαν ‘Όχι’», ανέφερε μια πηγή στο βρετανικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, η ειρωνεία είναι ότι τόσα χρόνια ο Χάρι έβγαινε εκτός εαυτού και ζητούσε από όλους να μην μιλούν στα media, ωστόσο τώρα τους ζήτησε ο ίδιος να μιλήσουν γιατί ήθελε τη βοήθειά τους.

Πίεσαν τον Χάρι να αποκαλύψει περισσότερα από όσα θα ήθελε

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι δεν θα εκδοθεί πριν από τις 10 Ιανουαρίου του 2023, αλλά ήδη θεωρείται ως το βιβλίο της χρονιάς καθώς τα όσα θα αποκαλύψει είναι πιθανό να προκαλέσουν εντάσεις στη βασιλική οικογένεια.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο Χάρι κλήθηκε να “επανεξετάσει” μερικά κεφάλαια υπό το φως του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και να βεβαιωθεί ότι οι ιστορίες του ευθυγραμμίζονται με το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Υπήρξαν επιπλέον λεπτομέρειες που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Οι εκδότες πίεσαν τον Χάρι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με θέματα που αφορούν το παρελθόν του“, εξήγησε η πηγή.

Ακόμα πρόσθεσε ότι “ο Χάρι υποχρεώθηκε να συμπεριλάβει αποκαλύψεις με τις οποίες ακόμη και ο ίδιος μπορεί να μην αισθάνεται τόσο άνετα” – κάτι που είναι πιθανό να τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο το βασιλικό ρήγμα.

Τι σημαίνει ο τίτλος του βιβλίου

Όσο για τον τίτλο του βιβλίου «Spare» σημαίνει εφεδρικός και αναφέρεται στο πώς ένιωθε ο Χάρι μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Χάρι λεγόταν εφεδρικός και ο Γουίλιαμ κληρονόμος.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε σε μια δήλωση μέσω του εκδότη του για το βιβλίο:

«Το γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα. Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και ελπίζω ότι λέγοντας την ιστορία μου -τα ψηλά και τα χαμηλά, τα λάθη, τα διδάγματα- μπορώ να βοηθήσω, να δείξω ότι ανεξάρτητα από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζουμε».

Δημοσιεύματα του Τύπου εκείνη την εποχή ισχυρίζονται ότι ο πρίγκιπας έλαβε προκαταβολή περίπου 20 εκατ. δολαρίων, αν και ο εκδοτικός οίκος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το ποσό. Το “Spare” είχε αρχικά προγραμματιστεί να εκδοθεί το 2022, αλλά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, χρειάστηκε να αλλάξει ορισμένα αποσπάσματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου