Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Βασιλιάς Κάρολος: Ανησυχία για την υγεία του – «Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος»

Ανησυχία στο παλάτι για τον βασιλιά Κάρολο που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την Le Matin, ο βασιλιάς Κάρολος έχει καταρρεύσει ψυχικά και σωματικά μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο βασιλιάς Κάρολος «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο νέος βασιλιάς δεν είναι μόνο ψυχολογικής φύσεως καθώς ο 73χρονος Κάρολος εμφανίζεται με πρησμένα κόκκινα χέρια σε πολλές φωτογραφίες.

Όπως εξηγούν οι γιατροί «τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, που είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας. Αν η καρδιά είναι αδύναμη, το αίμα δεν διοχετεύεται στα άκρα».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση και σύμφωνα πάντα με το άρθρο «οι ι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου